Terwijl de warme zomerzon op mijn huid scheen, voelde ik een gevoel van opwinding en verwachting. Het was mijn eerste solovakantie en ik had besloten om die door te brengen in een klein kustplaatsje in Italië.


Ik had gehoord over de prachtige stranden en charmante straatjes vol leuke winkeltjes en restaurants, en ik kon niet wachten om alles te ontdekken. Toen ik aankwam bij mijn hotel, een klein bed and breakfast op een steenworp afstand van het strand, viel mijn oog op een opvallend figuur die op een motor voor de ingang zat.

Ze had lang, donkerblond haar dat over haar rug gleed en haar doordringende groene ogen leken dwars door me heen te staren. Ik voelde me tot haar aangetrokken en kon mijn ogen niet van haar afhouden toen ze haar motor optrok en door de straat reed. Ze had een mannelijk figuur. Ik wist het, ze is een transvrouw. Na het einde van mijn relatie had ik mijn voorliefde voor webcam transgirl ontdekt, en dan vooral de Aziatische en Latina’s. De vrijheid om ze in het echt te ontmoeten had ik niet in Nederland.

De volgende dag besloot ik naar het strand te gaan om wat van de zon te genieten. Terwijl ik op mijn handdoek lag, hoorde ik het duidelijke geluid van een naderende motor. Ik keek op en zag dezelfde vrouw uit het hotel naar me toe rijden. Ze parkeerde haar motor, liep naar me toe en stelde zich voor als Antonella. Ze legde uit dat ze een transvrouw was en dat ze de meeste tijd doorbracht met reizen en het verkennen van nieuwe plaatsen. We konden het snel met elkaar vinden en ik kon niet geloven hoe makkelijk het was om met haar te praten. We brachten de hele dag samen door, wandelden langs het strand en probeerden verschillende lokale gerechten.

Toen de zon onder begon te gaan, nodigde Antonella me uit om met haar mee te rijden door de natuur. Ik accepteerde gretig en al snel raasden we over de kronkelige wegen, de wind in ons haar en de warme lucht die ons omhulde. Toen we stopten om het adembenemende uitzicht op de oceaan vanaf een klif in ons op te nemen, stelde Antonella voor om een duik in zee te nemen om af te koelen. Zonder aarzelen kleedden we ons uit tot onze zwemkleding en renden het water in. Terwijl we rondspetterden en lachten, voelde ik een sterke aantrekkingskracht tot Antonella. Haar zelfvertrouwen en gevoel voor avontuur waren onweerstaanbaar, evenals mijn gevoel van vrijheid.

Na een tijdje liepen we terug naar de motor en gingen we richting de stad. Toen de avond viel, bevonden we ons op een klein plein vol restaurants en bars. Antonella stelde voor om te gaan eten bij een klein familierestaurantje dat ze kende. Tijdens een heerlijke maaltijd en een fles lokale wijn praatten en lachten we tot in de late uurtjes. Toen we terugliepen naar het hotel, kon ik niet geloven hoe goed onze band was in zo’n korte tijd. We stonden voor mijn kamer en ik voelde een gevoel van nervositeit en opwinding. Zonder iets te zeggen leunde Antonella naar me toe en kuste me zachtjes op mijn lippen.

De kus werd snel hartstochtelijk en voor ik het wist waren we in mijn kamer, onze lichamen verstrengeld terwijl we elkaars verlangens verkenden. Het was ook de eerste keer dat ik mijn eerste blowjob gaf en Antonella haar penis anaal bij mij naar binnen bracht. De rest van mijn vakantie was gevuld met geweldige avonturen en ervaringen met Antonella aan mijn zijde. En ook al is mijn vakantie voorbij, ik weet dat mijn tijd met Antonella nog lang niet voorbij is.

We hebben plannen gemaakt om samen te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken, en ik kan niet wachten om te zien waar onze avonturen ons zullen brengen. Als ik ‘s avonds in slaap val, kan ik niet anders dan glimlachen, wetende dat ik iemand heb gevonden die zo ongelooflijk en verleidelijk is als Antonella.