Het is alweer een paar maanden geleden dat ik voor het eerst de webcam van Aphrodaite ontdekte. Ik was meteen verkocht door haar prachtige Aziatische uiterlijk en haar sensuele manier van bewegen. Sindsdien kon ik niet meer stoppen met naar haar te kijken en fantaseerde ik erover hoe het zou zijn om haar in het echt te ontmoeten. Op een dag, terwijl ik weer eens naar Aphrodaite aan het kijken was, zag ik in haar profiel dat ze binnenkort naar Nederland zou komen.

Mijn hart begon sneller te kloppen van opwinding. Ik nam meteen contact met haar op en vertelde haar hoe graag ik haar wilde ontmoeten. Ze was meteen enthousiast en we begonnen te plannen. Aphrodaite was afkomstig van de Filipijnen en ze vertelde me dat ze nog nooit buiten Azië was geweest. Dat was voor mij de perfecte gelegenheid om haar mee te nemen naar Nederland en haar een onvergetelijke ervaring te geven. De dag van haar aankomst was eindelijk daar. Ik stond op Schiphol te wachten op haar en zodra ik haar zag, wist ik dat ze hetzelfde ongeduldig gevoel had als ik. We omhelsden elkaar en ik kon haar warme lichaam tegen het mijne voelen. Wow, wat een vrouw in haar latex kleding, ze liet menig mannenhoofd draaien in de wachtende rij. En alleen ik weet hoe ze smaakt!!

Het voelde zo vertrouwd en opwindend tegelijk. We namen de trein naar Amsterdam en ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze zag er nog mooier uit in het echt en ik kon niet wachten om haar te kussen en aan te raken. Toen we aankwamen in het hotel, besloten we om meteen naar onze kamer te gaan. Eenmaal op de kamer aangekomen, begonnen we elkaar te zoenen en onze handen gleden over elkaars lichamen. Ik voelde haar harde tepels door haar strakke topje heen en mijn handen gleden langzaam naar beneden over haar zachte huid. Ondertussen maakte Aphrodaite mijn broek los en haalde ze mijn harde erectie tevoorschijn. Ze begon me te strelen en te pijpen, ik liet mijn handen door haar lange, zwarte haren liet glijden.

Na een tijdje besloten we om ons allebei op te frissen en ons klaar te maken voor de avond. Ik had een verrassing voor Aphrodaite en ik vertelde haar dat we naar een exclusieve plek zouden gaan. Ze keek me met grote ogen aan en vroeg me nieuwsgierig wat BDSM was. Ik legde haar uit dat het om bondage en dominantie draaide en dat ik haar daar graag mee wilde verwennen. Toen we aankwamen in het hotel, werden we verwelkomd door een knappe, gespierde man in een strak leren pak. Hij leidde ons naar onze kamer en daar stond een prachtig, groot bed met speelattributen zoals handboeien en zwepen. Ik voelde Aphrodites opwinding toenemen en ik wist dat dit een onvergetelijke avond zou worden.

We begonnen rustig met het verkennen van de verschillende attributen en ik bond Aphrodites handen vast aan het hoofdeinde van het bed. Ik trok langzaam haar latex jurkje uit. Met een blinddoek om kon ze alleen nog maar voelen wat er met haar zou gebeuren. Ik streelde haar borsten, kneep zachtjes in haar tepels en liet mijn vingers afdalen naar haar natte, strakke kontje en gezwollen transcock. Ze kreunde van genot en smeekte me om haar te laten klaarkomen. Maar ik wilde haar nog niet laten gaan, ik genoot teveel van haar verlangen en overgave. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en begon haar te likken. Ik voelde haar lichaam schokken van genot en toen ik mijn tong over haar zachte transcock liet glijden, kon ze haar orgasme niet meer tegenhouden. Ze schreeuwde het uit van genot terwijl ik haar bleef likken en strelen.

Nadat ze was bijgekomen, draaide ik haar om en knielde achter haar. Ik maakte haar handen los en legde haar met haar gezicht naar beneden op het bed. Met mijn handen masseerde ik haar billen en sloeg zachtjes met de zweep op haar achterwerk. Ze genoot ervan en smeekte me om harder te slaan. Terwijl ik haar bleef slaan, liet ik mijn vingers in haar drijfnatte kontje glijden voor een prostaatmassage en ik voelde hoe ze opnieuw klaarkwam. Na deze intense ervaring was het mijn beurt om te genieten. Aphrodaite maakte mijn handen vast en begon me te plagen en te kussen. Ze liet me sidderen van genot terwijl ze mijn ballen en mijn erectie streelde.

Toen ze eindelijk mijn handen losmaakte, ging ze voor me op haar knieën zitten en nam ze mijn harde pik in haar mond terwijl ze me diep in mijn ogen aankeek. Ik voelde hoe mijn climax naderde en ik gaf haar aan dat ik bijna kwam. Met een laatste diepe stoot kwam ik klaar en spoot ik mijn zaad in haar mond. Uitgeput vielen we naast elkaar op bed en kuste ik Aphrodaite zachtjes op haar voorhoofd. De volgende ochtend heb ik haar anaal genomen. We lagen samen nog even na te genieten en bespraken hoe geweldig de avond was geweest. Het was een onvergetelijke kennismaking met BDSM voor Aphrodaite en de start van onze bijzondere relatie.

Sindsdien zijn we vaak teruggegaan naar dat hotel en hebben we steeds nieuwe en spannende ervaringen opgedaan. Aphrodaite had nooit gedacht dat haar reis naar Nederland haar zoveel opwinding en plezier zou brengen, en ik was dankbaar dat ik haar deze ervaring mocht geven.