Beste lezer, je bent misschien nieuwsgierig hoe een oudere, respectabele en verfijnde vrouw als ikzelf in aanraking is gekomen met de wereld van lesbische onderwerping, dus ik zal het je vertellen. Mijn verhaal begint twee jaar nadat mijn ouders gescheiden waren, toen mijn vader Lucy, zijn nieuwe vrouw, mee naar huis nam om bij ons te komen wonen. Op de foto de meiden “Selena”.


Ze was een lange, aantrekkelijke dame van eind veertig en ik was toen net 18 jaar. Mijn oudere broer Mark was al snel na haar komst uit huis gegaan, dus Lucy en ik brachten veel tijd samen door, omdat mijn vader vaak op zakenreis was. Mijn nieuwe stiefmoeder was leuk om mee om te gaan, maar ze werd geleidelijk aan heel streng voor me, wat heel goed paste bij mijn onderdanige aard. Ze werd ook mijn plaatsvervangende moeder, want elk tienermeisje heeft advies en richting nodig in haar leven, van een oudere vrouw. Ik was in die tijd ook een beetje in de war over mijn seksualiteit, omdat ik me zowel tot jongens als tot vrouwen aangetrokken voelde. Lucy begon haar subtiele dominantie door me te vragen dingen te halen, zoals een tijdschrift of een kop koffie, terwijl ze tv zat te kijken. Na verloop van tijd werden haar eisen zo hoog dat ik dingen moest oprapen waarvan ik wist dat ze die opzettelijk had laten vallen. Later realiseerde ik me dat dit allemaal deel uitmaakte van mijn training om haar speeltje te worden.

In het begin vond ik dit gedrag naar mij toe vreemd, maar na verloop van tijd raakte ik in de ban van deze mooie oudere vrouw, die me vaak complimenteerde met mijn vrouwelijke figuur en mijn mooie gezicht. Ik denk dat ik op mijn meisjesachtige manier verliefd op haar werd, hoewel ik probeerde het niet te laten merken als ik in haar gezelschap was. ‘s Nachts in bed streelde ik vaak mijn erecte tepels en natte kutje, terwijl ik deed alsof het haar delicate vingers waren die mijn gretige spleetje plaagden. Ik fluisterde zelfs haar naam terwijl ik mezelf vingerde tot ik in een heerlijke climax klaarkwam. Op een dag stelde Lucy speels voor dat ik meer met mijn rondingen moest pronken door een doorschijnende blouse te dragen die ze voor me had gekocht. Ik was eerst erg verlegen, maar ze haalde me over om hem aan te trekken, zonder beha, en dan naar haar toe te komen om te laten zien hoe ik eruitzag.

Om mijn angsten te sussen zei ze. ‘Doe niet zo gek, we zijn tenslotte allebei vrouwen en niemand anders kan ons toch zien.’ Altijd gretig om haar een plezier te doen, ging ik met de blouse naar mijn slaapkamer en deed mijn topje en bh uit zoals ze had voorgesteld. Nadat ik de nieuwe blouse had aangetrokken, ging ik voor de spiegel staan om het effect te zien. Mijn spiegelbeeld deed me vol ontzag naar adem happen, omdat ik naar een volwassen vrouw keek wiens welgevormde borsten net zichtbaar waren door het dunne materiaal. Ik merkte ook dat de plagerige streling van de gladde zijde mijn tepels zo hard had gemaakt dat er twee prominente pieken in de blouse zaten. Nadat ik mijn beeltenis vanuit elke hoek had bekeken, keerde ik terug naar de zitkamer voor Lucy’s inspectie, me ouder en begeerlijker voelend dan ooit tevoren.

Toen ik de kamer binnenkwam klapte ze in haar handen en zei. Oh schat, je ziet er prachtig uit en die blouse laat je vrouwelijke charmes goed uitkomen. Nu wil ik het volledige effect zien, dus loop voor me door de kamer”. Genietend van mijn nieuw gevonden zelfvertrouwen begon ik voor Lucy te paraderen, terwijl ik mijn met zijde bedekte stevige borsten aan haar goedkeuring liet zien. Na een paar minuten naar me gekeken te hebben, zei ze ‘Kom hier Annabelle, ik denk dat de blouse een beetje aangepast moet worden’. Ik kwam voor haar staan terwijl ze de kraag aanpaste, waarna ze snel de knoopjes losmaakte en de blouse helemaal opende om mijn tieten te laten zien. Ik deed meteen een stap achteruit en hief mijn handen op om mezelf te bedekken, maar ze sloeg ze weg.

Ik wil dat je door de kamer blijft lopen, met je blouse zo open.

Eiste ze met strenge stem. Ik voelde me erg verlegen, rondlopen met mijn borsten volledig bloot, maar al snel accepteerde ik het naarmate mijn zelfvertrouwen toenam. In feite had ik ontdekt hoe opwindend het was om zo uit mijn rol te vallen door met mijn lichaam te pronken, ook al was het voor een andere vrouw. Hoe voelt het om jezelf bloot te geven? Vroeg Lucy ‘Ik geef toe dat ik eerst een beetje verlegen was, maar het voelt nu best opwindend.’ Antwoordde ik naar waarheid met een giechel. ‘Dat is goed, want vanaf nu wil ik dat je je borsten zo laat zien wanneer we alleen in huis zijn. Zou je dat voor me willen doen?’ ‘Ik zou alles voor je doen’ antwoordde ik ademloos. ‘In dat geval is er nog iets wat ik graag wil dat je doet, en dat is een andere outfit passen die ik voor je heb gekocht.’

Terwijl ze dat zei, ging ze achter de bank staan en haalde een kartonnen doos tevoorschijn die ze me overhandigde. Ik was geïntrigeerd en nieuwsgierig naar wat ze had gekocht, dus ik nam het aan en ging weer naar mijn slaapkamer om dit nieuwe kostuum te passen. Toen ik de doos opende zag ik tot mijn verbazing dat er een mooie roze jurk in zat die veel te klein en erg kort leek. Ik nam het uit de doos en hield het jurkje tegen me aan en vroeg me af hoe het me zou kunnen passen. Uiteindelijk lukte het me met enige moeite om het aan te trekken, maar het was zo klein dat de zoom maar net mijn billen bedekte. Ik ontdekte ook dat het topje niet goed sloot, zodat mijn borsten bloot kwamen te liggen. De jurk zag er echter heel mooi uit, met kanten randjes rondom en een wit schortje om het geheel af te maken.

Toen ik naar mijn spiegelbeeld keek, was ik verbaasd over wat ik zag. Dezelfde volwassen vrouw stond daar, maar dit keer gekleed als een klein meisje, maar met haar volle borsten die iedereen kon zien. Alleen al de gedachte om schaamteloos met mezelf te pronken terwijl ik dit kleine jurkje droeg, was zo vreemd dat ik me er gesterkt en opgewonden door voelde. Terwijl ik verrukt naar mijn eigen beeltenis staarde, realiseerde ik me dat mijn kutje nat was. Ik voelde me erg opgewonden en erg ondeugend en liep terug naar de zitkamer, waar ik bij binnenkomst een schok kreeg.

Daar zat Lucy, nonchalant languit op de bank, maar nu schaamteloos topless met haar grote oudere borsten bloot voor mijn ogen. ‘Je ziet er absoluut aanbiddelijk uit mijn huisdier,’ zei Lucy terwijl ze me lui van top tot teen onderzocht. ‘Nou, ik ben verbaasd, maar ik kan hetzelfde over jou zeggen.’ zei ik, een beetje beschaamd door haar onverwachte naaktheid. ‘Ben je geschokt of schaam je je om me zo te zien?’ ‘Helemaal niet.’ mompelde ik. ‘Mooi zo, ga maar door met paraderen voor me Annabelle, dan wil ik dat je bij me op de bank komt kroelen.’ Ik begon weer door de kamer te lopen en voelde me erg opgewonden door het trots tonen van mijn welgevormde tieten en rechtopstaande tepels.

Ik plaagde haar soms zelfs opzettelijk door een beetje voorover te buigen om haar een glimp te laten opvangen van mijn witte slipje onder mijn kleine roze jurkje. Na een paar minuten zo gepronkt te hebben, zag ik Lucy glimlachen en met haar wijsvinger wijzen om aan te geven dat ik naast haar moest komen zitten, wat ik deed. Toen ik ging zitten, sloeg ze haar arm om me heen in een warme knuffel die mijn gezicht in direct contact bracht met haar blote borsten en mijn lippen heel dicht bij haar prominente tepels. Ik kon ook het snelle bonzen van haar hart voelen toen ik tegen haar aan kroop. Ik denk dat het tijd wordt dat je me mama noemt als we dit soort meisjesachtige sessies hebben, en ik zal je Sylvia noemen.

Zei Lucy. ‘Oh, dat zou leuk zijn, want ik zie je toch al als mijn mama en ik vind de naam Sylvia ook leuk. Ja, ik denk dat het zou helpen om onze meisjesachtige sessies nog specialer te maken.’ Ik antwoordde terwijl ik opkeek en mijn lippen per ongeluk langs haar blote tepel streek. ‘Doe dat nog eens Sylvia’ ‘Doe wat nog eens’ vroeg ik. ‘Raak mijn tepel aan, maar gebruik deze keer je tong.’ Ik draaide mijn hoofd nu iets, stak mijn tong uit en likte haar tepel een keer langzaam. We ademden inmiddels allebei zwaar van opwinding. ‘Je plaagt me alleen maar Sylvia, hè?’ ‘Ja, maar wat wil mama dat ik doe?’ vroeg ik ademloos.

‘Mama wil dat haar kleine meiden met haar borsten spelen en aan haar tepels zuigen.’ Antwoordde ze.

Ik hief nu mijn vrije arm op en begon met mijn vingers haar zachte tieten te strelen terwijl ik haar prominente rubberachtige tepels tussen mijn lippen neuzelde en zoog. ‘Oh dat voelt heerlijk.’ Kreunde ze terwijl ze achterover ging liggen om me betere toegang te geven. ‘Sylvia vindt het fijn als haar mama zich gelukkig voelt.’ Mompelde ik. ‘Je bent een lief klein vrouwtje’ ‘Dank je wel mama’. ‘Wil Sylvia mama’s kutje aanraken?’ Ik antwoordde zwijgend door mijn hand onder haar rokje te laten glijden en mijn vingers haar vochtige honingpot te laten zoeken. Ik kon nu nauwelijks ademhalen van opwinding, want dit was de eerste keer dat ik ooit de borsten of het kutje van een andere vrouw had aangeraakt. Ik heb haar een tijdje geneukt en keek met grote voldoening toe hoe ze kreunde en gilde van genot, terwijl mijn vingers haar tot een heerlijke sappige kom brachten. Dit was de eerste keer dat ik een andere vrouw liet klaarkomen. Het was ook de eerste keer dat de kutsappen van een andere vrouw mijn vingers bedekten.