Ik zat aan het eind van een mislukt huwelijk. Er waren 10 jaar voorbij gegaan en het vuur was inmiddels gedoofd. Ik had het geluk dat ik contact kon leggen met een goede vriendin van mijn zussen en ontdekte dat zij ongeveer hetzelfde had meegemaakt. In het begin begonnen we over onschuldige dingen te praten, de dingen die we hadden uitgespookt en al het liefdesverdriet dat we hadden meegemaakt.


Na verloop van tijd kwam ik meer vrij over mijn biseksuele kant en begonnen we intensere gesprekken te voeren. Nadat mijn huwelijk eindelijk voorbij was en mijn ex was verhuisd, begonnen we meer over seksuele verlangens te praten. De tijd was voorbij gereden tot ze op een dag iets ter sprake bracht wat ik nooit had verwacht. “We zouden moeten vrijen” Ik las die woorden wel tien keer voordat ik zelfs maar geloofde dat het zou gebeuren. Hoe opgewonden ik ook van binnen was, we hadden een sterke vertrouwensband en vriendschap opgebouwd en ik wist niet zeker of ik die wel wilde verliezen, toch maakten we plannen om samen te komen om te kijken of er seksuele spanning was.

Om duidelijk te zijn had ik Kiko altijd al erg aantrekkelijk gevonden. Ze groeide op in hetzelfde stadje als ik, was een paar klassen ouder en bevriend met mijn beide oudere zussen. Ze was een Chinees meisje met een klein postuur, heel kort met gitzwart haar en prachtige bruine ogen. Ze had altijd de leukste glimlach en was altijd zo lief voor me. Terug naar het verhaal, we hadden een hotelkamer geboekt in de stad waar ik woon en begonnen veel seksueler te praten, vaak wisselden we naaktfoto’s uit.

De dag was eindelijk aangebroken, ze kwam bij mij thuis om me op te halen voordat we weggingen. Zodra ik haar zag optrekken, ging ik angstig naar buiten om haar te ontmoeten. Ik was nerveus, wat als er geen seksuele spanning was toen we eenmaal voor elkaar stonden? Al die gedachten verdwenen snel toen ze uit de auto stapte en recht op me af kwam voor een omhelzing. We trokken ons terug, keken elkaar aan en onze lippen kwamen op elkaar alsof we geen controle hadden over de aantrekkingskracht. Ik pakte mijn spullen en we reden naar het hotel, terwijl we de hele weg naar elkaar lachten en giechelden. Eenmaal ingecheckt gingen we meteen naar de kamer, we verloren geen tijd toen we de deur achter ons dichttrokken. Er waren twee bedden in de kamer, waar ik terugkijkend heel dankbaar voor ben.

Ik pakte haar middel en trok haar in me, ik stak minstens een meter boven haar uit. Onze lippen kwamen weer op elkaar, tongen dreven uit en streelden elkaar. Mijn handen tastten naar haar kleine postuur, voelden haar lichaam en die perfecte rondingen. Al snel begonnen we onze kleding uit te trekken, hoe graag ik ook mijn tijd wilde nemen om alles echt goed te laten werken, ik denk dat we ons hoogtepunt van opwinding al bereikt hadden. We verplaatsten ons naar het ene bed en ik gooide haar speels achterover, niets anders aan dan een bescheiden slipje. Ik greep naar mijn boxershort en trok hem uit, waarbij ik mijn gebogen schacht omhoog liet stuiteren.

Ze hijgde van opwinding toen ik op het bed klom en boven op haar ging liggen, ik kuste haar diep op haar lippen en begon langs haar nek en sleutelbeen naar beneden te gaan. Toen ik bij haar tieten kwam, nam ik wat extra tijd om haar helemaal af te zuigen en te likken, wat haar kronkels en gekreun ontlokte terwijl ze haar hoofd achterover gooide. Ik ging verder naar beneden en kwam bij de prijs aan het einde van haar struikje, ik dook met mijn tong tussen haar lipjes en begon haar hete, natte diepten te verkennen. Ik lokte haar clitoris uit het borsteltje en concentreerde me op regelmatige, consistente likjes, totdat ze me probeerde weg te duwen.

Ik liet me niet afschrikken en bleef haar clitje likken tot ze haar heupen boog en een natte stroom sperma uitstootte die mijn gezicht bedekte. Nu had ik nog nooit een vrouw zo laten spuiten en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was, ik duwde mezelf op mijn ellebogen en glimlachte naar haar terwijl ik haar sappen van mijn gezicht veegde, ik kon zien dat ze zich beschaamd voelde, maar ik glimlachte en zei haar dat ik het heerlijk vond.

Op dit punt was ik hard aan het stoten en ik wist dat het tijd was om naar het volgende niveau te gaan. Ik kroop weer op haar lichaam en plaatste mijn knieën tussen haar benen, mijn gezicht naar beneden leunend kusten we weer met meer passie dan voorheen. Ik nam mijn voorbinddildo in de hand en wreef met de gezwollen kop over haar kutje terwijl ik diep in haar ogen keek, de lust die ik daar zag was meer dan ik nodig had voor een uitnodiging toen ik mijn hoofd in haar drukte en diep wegzonk. We kreunden allebei terwijl ik dieper bleef drukken, haar warmte en strakheid was zo intens dat ik niet zeker wist of deze eerste sessie lang zou duren, als ze niet zo nat was geweest was het waarschijnlijk al voorbij geweest.

Toen ik eenmaal mijn dieptepunt in haar had bereikt, pauzeerden we even en kusten elkaar diep, om die eerste penetratie te laten bezinken. Al snel begon ik me terug te trekken en weer naar binnen te duwen met zachte lange halen, naarmate de hitte van het moment toenam, namen ook mijn stoten toe, nu gaf ik haar nog steeds mijn hele lengte, maar de snelheid en kracht van mijn stoten waren toegenomen. Kiko was een vrij gemakkelijke vrouw om klaar te laten komen en daar kwam ik achter toen ze al na een paar stoten haar rug weer boog en me in haar strakke kutje perste.

Ik gaf haar een paar momenten om bij te komen en ze zei dat ze me moest berijden, ik ging me zeker niet verzetten en ik trok me terug en ging op mijn rug naast haar liggen, terwijl ze haar benen over me heen zwaaide en haar druipende lippen over mijn pik liet zweven. Ze greep mijn schacht in haar kleine handen en leidde hem tot aan haar spleetje, waarbij ze zich even aanpaste voordat ze haar kont weer op me duwde. We waren nu allebei bezweet en ze zag eruit als een ware godin die me besteeg, haar perfecte tieten bedekt met een laagje zweet, haar mond open en haar hoofd achterover gekanteld. In het begin begon ze me met langere halen te berijden, maar al snel leunde ze achterover en maalde ze mijn pik diep in haar wanden, ik geef toe dat het niet iets is waar ik persoonlijk veel plezier aan beleef, maar het was het absoluut waard om haar wild op me te zien worden.

Nadat ik haar haar gang had laten gaan, pakte ik haar heupen stevig beet en zei dat ze zich moest ontspannen terwijl ik haar kont met harde, natte klappen op mijn pik begon te slaan. Dit was het, ik wist dat dit het eindspel was. Na een paar minuten van deze beweging zei ik haar dat ik klaar was om te komen, ze verspilde geen tijd met me te vertellen dat ik haar kutje moest vullen. Ik verdubbelde mijn inspanningen tot ik me niet meer kon inhouden en ik kreunde het uit toen mijn pik pulseerde en schot na schot sperma diep in haar stuurde, op datzelfde moment kwam zij ook klaar (ze is nooit echt gestopt met klaarkomen als ik eerlijk ben) en we klapten dicht en lieten onze lichamen op elkaar vallen, haar lichaam rustend op het mijne terwijl ik in haar trilde en langzaam zachter werd. We zoenden en zoenden een beetje voordat we opstonden en ons afveegden, terwijl we het bed inspecteerden om te zien hoeveel ze had weten te spuiten. We gingen naar het droge bed en lagen in elkaars armen te kussen, knuffelen en praten over de geweldige ervaring die we net hadden gedeeld.

We hadden het hele weekend het hotel en we maakten heel goed gebruik van beide bedden. Na het weekend kusten we elkaar gedag en maakten we een plan om nog een weekend samen te zijn, en sindsdien hebben we er o zo veel meer gehad.