We zijn op vakantie, in de zon, aan zee, waar het mooi is… Op een ochtend zeg ik tegen je, pak je spullen, we gaan op excursie. We nemen een boot naar een afgelegen, rustige baai. Rotsen rijzen hoog op aan de oevers, maar aan het einde van de baai ligt een helder wit strand op ons te wachten. Het water is prachtig blauw. We gaan aan land, zoeken een mooi plekje en spreiden ons uit.


We hebben het hele strand voor onszelf, alleen het geluid van de zee is te horen. We trekken onze kleren uit, hebben onze zwemkleding al onder onze kleren aan. Ga op je buik liggen zeg ik tegen je, ik zal crème op je rug smeren. Je gaat op je buik liggen, voelt hoe ik de koele zonnebrandcrème op je huid laat druppelen. Koud! Protesteer je en ik lach een beetje, geef je een kus op je wang.

Je gaat weer liggen, sluit ontspannen je ogen. Ik begin de zonnebrandcrème in je huid te masseren… masseer je misschien iets intensiever dan nodig is… begin bij je schouders, langs je ruggengraat… naar beneden naar je heupen. Je voelt hoe ik met mijn vingers langs het kantje van je bikinibroekje ga. Dan weer koude zonnebrandcrème, deze keer op je benen… Ik masseer je benen, beginnend bij je dijen. Ik ga met mijn handen naar je onderbenen… o ik ben iets vergeten, zeg ik, en je voelt hoe mijn handen onder je bikinibroekje glijden en zachtjes je billen masseren… Ik wil er zeker van zijn dat je niet verbrandt….

Draai je om, zeg ik, en je draait je om, ogen nog steeds gesloten…. Ik geniet even van de aanblik van je mooie lichaam…. Ik geef je een zachte kus op je navel en dan voel je de koele zonnebrandcrème op je buik… Ik neem wat zonnebrandcrème, wrijf het in mijn handen en breng teder crème aan op je gezicht, wangen, voorhoofd, neus, dwaal af naar je nek. Je voelt mijn handen op je borst… Ik ga met mijn vingers langs het kantje van je topje.

Je harde toppen steken uit onder de dunne stof, maar ik negeer ze en loop langs je buik… je voelt mijn vinger langs het kantje van je slipje glijden en mijn pink glijdt als per ongeluk onder het kantje… maar voordat er iets anders gebeurt, is het weer weg en voel je de druppels zonnebrandcrème op je benen… Ik masseer je benen, je voeten… Zo klaar, zeg ik. Je opent je ogen, kijkt me aan en vraagt wat nu? Hmmm, zal ik doorgaan, vraag ik je met een glimlach en je zegt zeker, je bent een paar plekjes vergeten… je gaat achterover liggen, sluit je ogen… Ik wrijf een beetje zonnebrandcrème in mijn handen… wrijf ze over je buik… mijn vingertoppen raken je bikinitopje… voorzichtig vinden ze hun weg onder de stof.

Je voelt mijn greep wat strakker worden en ik duw de stof omhoog… Ik knaag bij het zien van je prachtige borsten… geef je een zachte kus op je toppen en begin de zonnebrandcrème op je borsten te masseren, heel grondig natuurlijk. Met mijn duim en wijsvinger wrijf ik een beetje over je knopjes en je kreunt zachtjes. Mijn lippen raken de jouwe en we kussen elkaar. Een van mijn handen gaat langs je buik naar beneden, de vingers vinden een weg onder de stof van je slipje en ik masseer je venusheuvel… je spreidt je benen een beetje en mijn vingers blijven naar beneden dwalen.

Je voelt hun aanraking op je lippen terwijl ze je strelen. Langzaam vind ik een weg tussen mijn lippen en je voelt mijn vingertop op je parel… weer kreun je, spreidt je benen iets meer. Ik masseer je parel met mijn vingertop en je voelt hoe mijn mond je knop omsluit en ik zachtjes aan je borst zuig. Als bij toeval glijdt mijn vinger plotseling naar beneden en in je… Ik voel hoe nat je bent… Mijn mond glijdt langs je buik naar beneden… Ik duw je slipje opzij en het volgende moment voel je mijn tong op je lippen… langzaam speel ik op je lippen, zoek mijn weg naar je parel… en ik begin je uitgebreid te verwennen met mijn tong…. Je voelt hoe ik je penetreer met mijn tong… dan verwen ik je parel opnieuw… voel hoe mijn handen je borsten verwennen, masseren, de knopjes strelen… Je adem gaat sneller, je kronkelt een beetje onder me….

Ik laat niet los tot je spanning is losgelaten… je kreunt en ik voel je orgasme…. Ik ga naast je liggen, we kijken in elkaars ogen… en we zien de belofte van een prachtige dag in onze baai… Dan kruip je in mijn armen en sluit je ontspannen je ogen….