Het is al heet en vochtig, ook al is de zon nog maar net op. De kleren kleven aan mijn lichaam, het zweet parelt van me af en mijn hart bonst. Deze man van eind twintig is flink uitgeput en beloof mezelf nooit meer ‘s ochtends te gaan hardlopen, maar ja, dat zei ik vaker. Gelukkig werk ik vandaag thuis, maar ik moet me nog haasten om onder de douche te komen voordat mijn Teams-vergadering begint. Ik neem de kortere weg door de tunnel om een paar minuten te besparen. Ik kom de hoek om en kan nog net de fietser zien voordat zij me raakt. Het doet waanzinnig pijn. Foto van Inja.“Wat doe je nou?” roep ik terwijl ik versuft op het asfalt lig. De fietser gaat ook liggen. Ze heeft haar knie bezeerd. Ik kom overeind en help haar overeind. “Sorry, sorry”, roept Leonie. Door mijn eerste reactie voel ik me schuldig en ik kalmeer een beetje en vraag of het goed met haar gaat. Dat lijkt zo, ook al bloedt het uit haar knieën. Ik help haar overeind en help daarna met de fiets. Het stuur staat helemaal scheef en het voelt alsof het scheef op mijn ribben staat. Kan in ieder geval een stekende pijn voelen. Ik heb haar al veel vaker gezien en vondt het altijd een leuke opvallende vrouw. Leonie woont in de buurt en ik bied aan om haar naar huis te helpen met de fiets en het stuur recht te zetten.

Als ik het bad oversla, kan ik waarschijnlijk mijn vergadering halen. We beginnen te lopen als ik merk dat ze haar zonnebril heeft laten vallen. Ik stop om hem op te rapen en dat geeft haar een voorsprong. Ik bekijk haar van achteren terwijl ik haar inhaal. Ze is best mooi. De jurk past perfect en haar bewegingen zijn snel en gemakkelijk, ook al heeft ze haar knie bezeerd. “Die ben je hier kwijt,” zeg ik ademloos, terwijl ik haar de zonnebril overhandig. “Dank je,” zegt ze glimlachend. Volledig blootgesteld en onvoorbereid raakt de glimlach me als een donderslag, stuurt een warm gevoel mijn lichaam in en verdringt de pijn in mijn ribben. Ik zeg niets maar glimlach gewoon terug. Ze lijkt me niet iemand die geïnteresseerd zou zijn in een jonge vent als ik. “Jij woont hier in de buurt, ik zag je vaker hard lopen en ook laatst in de supermarkt.”

We zijn al snel bij het huis. Het bloedt meer uit haar knieën en ze gaat de badkamer in tewijl ik snel het stuur recht zet. Weet niet wat ik daarna van mezelf moet denken, het lijkt me raar om gewoon te lopen. Ik klop op de deur en loop voorzichtig naar binnen om te kijken hoe het gaat. Ze zit op een bankje in de badkamer met haar jurk over één knie opgetrokken.

“Ik denk dat er wat vuil in de wond zit,” zegt ze, “Maar ik krijg het er niet uit. Wil je niet helpen?” Ik ga op mijn knieën voor haar zitten. Ze heeft gelijk. Ik was de wond schoon, maar aan de andere kant zijn mijn gedachten niet meer helemaal onschuldig. De binnenkant van haar dijen is nat van het water dat ook langs haar kuiten en schenen loopt. Ik mag tussen haar benen kijken en zie dat ze geen slipje draagt. Ze volgt mijn ogen.

Geen slipje in de zomer.

“Ik draag nooit een slipje in de zomer,” zegt ze als de meest natuurlijke opmerking zonder enige schaamte, alsof is ik haar vriend iben. Mijn hand ligt aan de binnenkant van haar knie. Weet niet of het mijn hand is of dat zij het doet, maar het lijkt alsof haar benen zich meer spreiden. Ik haal mijn hand weg en kus haar knie en rond de wond. Ik voel haar hand in mijn haar terwijl ik verder kus tussen haar benen die zich voor mij openen. Nu is zij het die haar benen spreidt. De jurk bedekt mijn hoofd en ik voel haar vingers in mijn haar door de stof heen. Het is geen lange weg naar haar kutje.

Het kutje onder het jurkje en tussen haar benen is warm, donker en vochtig en haar geur komt me tegemoet als een intense vochtige warmte die zich op de bodem van mijn longen nestelt, mijn bloed van zuurstof voorziet en in elke spier stroomt, waardoor mijn hele lichaam siddert van lyriek naar haar. Mijn mond vindt de weg naar haar schaamlippen en ik kus eromheen.
Het kost me moeite om me in het donker onder de jurk te oriënteren, maar ze steekt haar hand naar beneden en leidt mijn tong met haar vinger. Haar vinger glijdt omhoog in het natte kutje en ze laat me daarna mijn vinger schoonlikken. Ze herhaalt de beweging een paar keer, alsof ze me haar sappen voedt. Op dit moment ben ik helemaal onverzadigbaar. Wil zoveel van haar als ik kan krijgen en het zal nog steeds niet genoeg zijn. Haar vinger glijdt naar haar clitoris en mijn mond en tong volgen lustig. Ik streel het, bijna zonder het aan te raken. Ga door zegt Leonie .”ik heb al een jaar geen man ontvangen in mijn doosje”..

Ze kreunt en begraaft haar handen in mijn haar, drukt een voet tussen mijn benen en masseert mijn pik. Zo gaan we een hele tijd door totdat ze plotseling haar dijen om mijn hoofd samenknijpt terwijl ze met één hand mijn gezicht tegen haar schoot drukt. Ze trekt zo hard aan dat ik nauwelijks kan ademen. Ik heb moeite om mijn tong op gang te houden. Mijn handen zoeken iets om me aan vast te houden en vinden haar borst en hand.

Ze duwt mijn handen weg en stuiptrekt om me heen terwijl het orgasme door haar lichaam spoelt, kreunt luid en laat dan haar greep weer los, trekt haar jurk omhoog en spreidt haar benen. Ik blijf in het oog van de orkaan voordat ik mijn hoofd iets naar achteren trek, mijn armen buig en mijn ellebogen op haar dijen plaats zodat ik bijna tussen haar benen hang.
Ze strijkt met haar vingers door mijn haar terwijl we uitademen. “Ik wil je proeven,” zegt ze, terwijl ze zich rechtop zet. Ik blijf op mijn knieën zitten maar recht ook mijn rug en ze buigt zich over me heen zodat haar lange haar naar beneden valt en mijn gezicht bedekt en streelt, me insluit in haar natte kussen en de rest van de wereld buiten houdt. Ik sta op en ze begint me met haar hand door de stof van mijn hardloopbroek te strelen. Ze bevrijdt de halfstijve pik die uit de strakke hardlooplegging groeit en kust de bovenkant bij de wortel, beweegt opzij en kust mijn hete billen. Ze puft erop alsof ze ze wil afkoelen. Dan glijdt haar tong over eentje voordat ze die in haar mond neemt en zachtjes masseert met haar tong.

Ik zucht diep en begraaf mijn handen in haar haar terwijl haar mond mijn billen loslaat en de weg terug vindt naar de bovenkant van mijn pik. Mijn lippen en neus strelen hem terwijl ze naar beneden bewegen richting mijn eikel. Ze stopt wanneer haar onderlip de rand van de eikel bereikt. Dan laat ze haar lip langs de zijkant van de schacht glijden. Het is de perfecte timing voor hem om stijf en hard omhoog te komen, in opwinding voor haar. Aan de andere kant is het een slechte timing dat mijn telefoon gaat. Enorm stom, ik was mijn afspraak helemaal vergeten. Ik neem het gesprek aan en probeer het snel af te ronden. Ze doet alsof er niets aan de hand is en neemt me in haar mond.

Haar lippen glijden over mijn eikel en duwen de voorhuid naar achteren terwijl haar tong de onderkant van mijn pik masseert. Ik ontkom niet aan het gesprek en haar tong glijdt plotseling over de bovenkant van de eikel.
Het geeft een standje in me en doet mijn stem overslaan. Ik sta op het punt en probeer me terug te trekken. Maar ze pakt mijn billen vast en trekt me terug. Haar tong gaat als een gek tekeer op mijn pik en ik kan het bijna niet meer uithouden, ik voel haar nagels in mijn vlees terwijl ze steeds harder aan mijn billen trekt. Ik zeg ja op alles om onder het gesprek uit te komen en gooi de telefoon weg. Ze remt af zodra ik de telefoon loslaat, schuift langzaam mijn pik uit haar mond en geeft er de brui aan.

Ze staat op en kust me en ik houd haar vast terwijl ik haar tegen me aandruk. Ik voel haar tepels tegen mijn ribbenkast en de top van haar venusberg tegen mijn pik drukken. Ze streelt mijn rug met haar vingertoppen en stuurt kleine gelukzalige sensaties mijn lichaam in. Ik vind het moeilijk om me los te maken van haar aanrakingen, maar ik til haar toch op, houd haar kont stevig vast en laat haar over mijn stijve pik zakken. We kijken elkaar in de ogen. Haar ogen zijn diep en leeg, ze vullen mijn gedachten en laten geen ruimte over voor iets anders dan haar.

Meer kan ik er ook niet in kwijt. Haar ogen blijven mijn blik zoeken terwijl ik haar kus, en ik moet wegkijken om niet duizelig te worden. Mijn ogen vangen haar kont op die over mijn pik naar beneden komt in de spiegel achter ons. Het is zo lekker, haar kont, ik kijk er graag naar. Ze draait haar gezicht en ziet wat ik in de spiegel zie. Ze glimlacht tevreden, alsof ze opgewonden raakt bij het zien van zichzelf. Ze kijkt in de spiegel terwijl ze het laatste stukje over me naar beneden schuift, zodat ik helemaal in haar natte en hete kutje zit. Ik begin haar kontje op en neer te tillen.

Eerst kleine en korte stoten, dan langzaam en dieper. Ik varieer met mijn bewegingen, ik wil in elk hoekje van haar gaan en de plekjes vinden die haar in extase brengen. Ik probeer haar kont tegen mijn lichaam te drukken zodat haar clitoris tegen mijn buik schuurt. Mijn bovenarmen zijn bezweet en gespannen en voelen aan alsof ze op ontploffen staan. Ik heb moeite om door te gaan, maar haar adem en gekreun in mijn oor zorgen ervoor dat ik de pijn in mijn armen trotseer en in een steeds wilder tempo doorga. Haar natte gekreun houdt mijn bovenarmen net onder de ontploffingsgrens totdat ze eindelijk klaarkomt. Ze slaat haar benen en armen om me heen en maakt het meest geweldige geluid, als een golf die door mijn oor stroomt, tegen mijn trommelvlies kraakt en zich in mijn geheugen brandt terwijl mijn armen trillen van uitputting. Ze is ook op me gebrand en blijft aan mijn pik hangen terwijl we uitademen.

Ik ben nog steeds hard en ik kus haar terwijl ze op me gaat zitten. “Neem me van achteren,” fluistert ze in mijn oor en springt van me af en gaat op alle 4 de badmat voor me liggen. Ik ga op mijn knieën achter haar zitten. Haar mollige kont is heerlijk. Ik buig me over haar heen en ze drukt haar kont weer tegen mijn pik. Maar ik wacht even, buig me over haar rug, streel haar nek met mijn lippen en kus mijn weg naar beneden naar haar billen. Haar lichaam trilt van verwachting en vonken slaan over tussen onze lichamen. Ik richt me op en penetreer haar in één lange glijdende beweging. Ik houd mijn pik stevig diep in haar voordat ik in lange diepe stoten in en uit haar begin te glijden.

In het begin wissel ik af tussen lange en diepe stoten, kort en snel, kort en hard, langs de wand, allemaal variaties. Al snel kan het niet meer en uiteindelijk glijd ik in langzame, diepe, gelijkmatige bewegingen in en uit haar, ook al sta ik op het punt van klaarkomen. Mijn handen zijn diep in een stevige greep op haar billen gedrukt. Alleen de laatste stoot is hard als ik in haar omhoog spuit. “Ga door!” kreunt ze, en ik ga zo lang mogelijk door tot ik helemaal leeggespoten ben. Ik blijf omhoog in haar natte kut en buig me over haar heen, terwijl ik haar lichaam vasthoud.

Ze tilt haar bovenlichaam op en drukt mijn bovenlichaam in een meer rechtopstaande positie. Dan kijkt ze over haar schouder en kust me. “Dat was heel lekker”, het ziet eruit alsof het een gewone ochtend voor haar is geweest. Ik kan geen woorden vinden om mijn opwinding te bedekken, dus ik glimlach gewoon naar haar en hoop dat ze me nog een keer en nog een keer doet. Maar dan zonder aantrijding.