Hallo allemaal, ik heb al heel wat keren meegemaakt dat mijn vriendje mijn kutje likte. Ik ga de allereerste van deze ervaringen met je delen.

Op die dag begon hij dus langzaam naar omlaag te gaan terwijl hij mijn hele lichaam kuste, terwijl hij dicht bij mijn vagina kwam wond het me enorm op en ondertussen was ik ontzettend nat geworden. Terwijl hij mijn vagina naderde, begon hij er overheen te zoenen met zachte kusjes die me klaarmaakten voor een aangenaam sabbelen aan mijn kutje.

Langzaam begon hij mijn benen uit elkaar te doen en mijn vagina te likken. Toen begon ik langzaam te kreunen, wat toenam toen hij diep naar binnen ging. Toen hij het hoogtepunt bereikte nam het kreunen toe en plotseling bevond ik me in een diepe oceaan van genot.

Ik verloor alle zintuigen en kreunde, terwijl ik op mijn rug viel. Ik haalde zijn gezicht uit mijn vagina en trok zijn en mijn kleren uit, en schoof zijn gezicht in mijn vagina. OMG het was gewoon geweldig, ik was niet in staat mezelf te voelen door dat gevoel.

Liefs

Nandini