Het was mijn eerste keer in Barcelona en ik had er ontzettend veel zin in. Ik had een hotel geboekt in het hart van de stad en was van plan om alle bezienswaardigheden te gaan bekijken. Maar ik had ook nog een ander doel voor ogen tijdens deze reis: ik wilde graag de Spaanse Sarita ontmoeten. Sarita was een 27-jarige blonde vrouw die al jarenlang haar dagen doorbracht achter haar webcam. Ze was een populaire camgirl in de wereld van online-entertainment en ik had haar al een tijdje gevolgd.


Toen ik van haar vernam dat ze in Barcelona woonde, wist ik dat dit mijn kans was om haar eindelijk te ontmoeten. Ik had via haar website een privéafspraak met haar weten te regelen. Ik was ontzettend nerveus, maar ook opgewonden toen ik op de afgesproken tijd bij haar appartement aankwam. Ze opende de deur en ik kon mijn ogen niet geloven. Ze was nog mooier dan op de webcam. Ze begroette me met een warme glimlach en liet me binnen. Het appartement was modern en stijlvol ingericht en er hing een sexy sfeer. Ik keek haar bewonderend aan terwijl ze me vroeg of ik iets wilde drinken. Ik nam plaats op de bank en terwijl zij zich omdraaide om richting de keuken te lopen, kon ik mijn ogen niet van haar afhouden. Even later kwam ze terug met twee glazen wijn. We toasten op onze ontmoeting en begonnen te praten.

Al snel merkte ik dat ze niet alleen adembenemend mooi was, maar ook ontzettend leuk en intelligent. We hadden veel gemeenschappelijke interesses en er was een sterke chemie tussen ons. Na een tijdje nodigde ze me uit om met haar mee te gaan naar een feestje in de stad. Ik was verrast, maar ook erg enthousiast. Ik had niet verwacht dat ik zo veel tijd met haar zou doorbrengen. We kleedden ons om en vertrokken naar het feestje, waar we de hele avond dansten, lachten en dronken. Na afloop van het feestje liepen we terug naar haar appartement. Onderweg begon het te regenen en Sarita bood aan om bij haar te blijven slapen. Ik kon mijn geluk niet op en stemde meteen in.

Eenmaal terug in haar appartement namen we nog een paar glazen wijn en begonnen we te zoenen. Het voelde zo intens en vertrouwd alsof we elkaar al jaren kenden. Sarita pakte me bij de hand en leidde me naar haar slaapkamer. Daar begonnen we elkaar langzaam uit te kleden. Haar zachte handen en sensuele aanrakingen maakten me gek van verlangen. Voordat ik het wist lagen we samen op bed en was er geen weg meer terug. We verkenden elkaars lichamen op een manier die ik nog nooit eerder had meegemaakt. Haar lichaam voelde zo warm en haar kussen waren zo teder dat ik me volledig aan haar overgaf. Mijn handen gingen langzaam over haar grote stevige borsten en daalden al snel af naar haar vochtige poesje.

Ik heb gezogen aan haar borsten en haar flink verwend met de tong tussen haar benen. Verschillende keren had Sarita een orgasme waarbij ze haar poesje stevig in mijn gezicht duwde. We hebben de hele avond flink geneukt en doorgebracht in elkaars armen. Het was een van de beste nachten van mijn leven. De volgende ochtend werd ik wakker en keek ik naar haar slapende gezicht.

Ze was nog steeds even mooi en ik kon het niet geloven dat dit echt gebeurd was. We hebben samen ontbeten en daarna hebben we urenlang in bed gelegen, terwijl we verhalen deelden en lachten. Na nog een paar heerlijke dagen samen in Barcelona was het helaas tijd om weer naar huis te gaan. Sinds die ontmoeting hebben Sarita en ik regelmatig contact gehouden en hebben we elkaar ook nog een paar keer in het echt opgezocht. Maar die eerste keer zal voor altijd in mijn geheugen gegrift staan als een van de meest bijzondere en intense ervaringen in mijn leven.