Mijn vrouw en ik scheidden een paar jaar geleden. Eigenlijk was zij degene die het met me uitmaakte omdat ze mijn seksuele voorkeur voor SM spelletjes niet leuk vond. Voor mij ging en gaat het er nog steeds om in zones te komen waar je misschien niet echt durft te komen of niet zeker weet of je wel echt wilt gaan.


Fantasie en werkelijkheid gaan niet altijd samen. Het was nog maar een paar maanden geleden sinds onze scheiding toen ik een middag vrij nam. In mijn beroepssituatie kon ik me dat af en toe permitteren. Dus reed ik naar huis naar mijn mooie huis en maakte daarna een ritje op de motor. Het weer was perfect en mijn humeur ook. Het zou een mooie dag en avond worden toen ik de oprit naar de garage opreed en mevrouw Riesig in haar garage zag staan. Haar huis staat vlak naast het mijne.

Een ware Amazone met enorme borsten

Beiden zijn opvallend lang. Beide zeer aantrekkelijk. Hij is atletisch, rond de vijftig, met vol, grijzend haar, en reist veel en vaak voor langere tijd over de wereld voor zaken. Ze was ongeveer veertig, zou ik zeggen, dus tien jaar ouder dan ik op dat moment was. Een ware Amazone met een superfiguur en enorme borsten. Donker, vol golvend haar tot net onder haar schouders. Ik stapte af en duwde mijn motor de oprit op toen ze op me af kwam lopen.

We hadden nog nooit ander contact gehad dan een vluchtig hallo of goedemorgen. We zagen ze ook niet vaak en onze eigendommen waren gescheiden door een muur.

Hallo meneer Muno, kunt u een ogenblikje vrijmaken en me met iets helpen? Ik ging naar ze toe en zei: “Hallo, mevrouw Shizuko. Ik wil graag helpen als ik kan. De lichten en machines in mijn waskamer doen het niet meer. Het moet een zekering zijn of zo, maar mijn man is nog een paar weken in Zuid-Amerika en ik kan hem niet bereiken. Omdat ik niet weet waar de zekeringen zitten, zou ik het fijn vinden als je misschien even kon kijken, zei ze.

De blik en de manier waarop ze me van boven naar beneden scande maakten me nerveus. Ik slikte even en antwoordde: “Met genoegen, mevrouw Shizuko. Ze ging verder. Met de schoenen die ze droeg was ze bijna een kop groter dan ik. Ze droeg een zomerjurkje en terwijl ik achter haar liep, kon ik haar hete, dikke billen en werkelijk geweldige benen zien. Ze liep heel recht met een geweldige houding. Dat had echt iets. Het huis was echt bijzonder.

Je kon aan veel dingen zien dat het hen financieel erg goed moet gaan. Ze leidde me de keldertrap af en dirigeerde me naar de wasruimte. Er kwam een beetje licht door een raam, maar je kon niet veel zien. Dus keek ik om me heen en het moet echt zo zijn. Geen apparaten die werken, geen lichten, en ook geen stroom in de stopcontacten.

Wil je koffie, vroeg ze me. Ja met plezier, maar eerst ga ik op zoek naar de zekeringen. De eerste deur leidde naar de stookruimte, de tweede stond op een kier en de kamer was erg donker. Ik zag een grote spiegel en waarschijnlijk een zwarte massagebank ervoor. Nee, het is er niet, riep ze me toe. Het geluid van de stem vertelde me: de kamer was voor mij verboden terrein.

Nu waren er maar 2 mogelijkheden en de eerste was de juiste. Geen wonder dat ze de zekeringen niet meteen vond, want ze zaten in een gereedschapskast die praktisch om de zekeringenkast heen gebouwd was. Alles was perfect gelabeld, ik klikte de zekering er weer in. Het floepte er ook niet meer uit. Testte lichten e.d. in de wasruimte ter controle. Alles veilig. Ik ging terug naar boven. Ze hoorde me en zei: ik ben in de keuken, kom alsjeblieft hier.

Had ik het verkeerd gehoord, of waarom ontweek ze me plotseling. Ze had al kopjes op de tafel gezet, die meer een soort toonbank was waar je aan drie kanten kon zitten. Ik ga me omkleden. Je kunt doorgaan met gieten. En ze was weg. Ik schonk de koffie in en ging zitten. Toen ze terugkwam, stokte mijn adem in mijn keel. Ze droeg een mouwloze jurk met brede bandjes, erg lichaam accentuerend, tot halverwege de dij, helemaal dichtgeknoopt aan de voorkant met een diepe V-hals die een prachtig decolleté liet zien. Ze grijnsde me zelfverzekerd toe.

Een cognac bij de koffie? Ja, graag, antwoordde ik. Ze haalde twee glazen en de fles. Wat een vrouw. Ik was weggeblazen. Een droom. Ik heb altijd van lange vrouwen gehouden, vooral als ze een stijl en charisma hadden zoals mevrouw Shizuko. Ze schonk in en toostte op me. Hartelijk dank voor de hulp.

Ze ging schuin tegenover me zitten.

Ze ging op een barkruk schuin tegenover me zitten, sloeg haar benen over elkaar en langzaam werd ik steeds onrustiger. Ik durfde nauwelijks op haar benen neer te kijken. Haar kousen ritselden als ze bewoog en ze droeg muiltjes met hoge hakken aan haar werkelijk prachtige, grote voeten. Vertel me Remco, wat doe je? Ik schraapte mijn keel, niet wetend waar ik kijken moest en nauwelijks in staat haar blik te weerstaan.

Wel, wat doe je voor je werk en in je vrije tijd. Sinds je vrouw weg is, heb ik gezien dat je veel onderweg bent op je motor en meestal ‘s avonds thuis bent. Helemaal alleen? Ik hoefde haar niet te vertellen dat ik ‘s avonds live webcams kijk en plezier heb in het praten en masturberen met de camgirls. Ik probeerde de vraag te ontwijken en in het algemeen verder te gaan. Ze grijnsde en zei: “Goed, als je me wilt vertellen dat je leest en TV kijkt. Nu probeerde ik in de aanval te gaan en zei: En u, mevrouw Shizuko?. Ik kon haar gewoon niet bij haar voornaam noemen. Respect? Achting? Ik weet het niet

Wel, ik ben veel alleen, ik werk alleen een paar dagen in een adviserende functie, en dat alleen als het me uitkomt. Zoals wat, vroeg ik. In die tijd studeerde ik scheikunde en nam later de onderzoeksafdeling van een middelgrote farmaceutische onderneming over. En nu adviseer ik dit bedrijf van tijd tot tijd. Het is de moeite waard en leuk, en ik blijf in contact met mijn ex-collega’s. Een chemicus en dan in de research? Vroeg ik. Dus midden in de medicijnen en pillen en drugs? Ze lachte: Drugs? Wat voor drugs? Ze schonk nog een cognac in. Omdat ik vandaag nauwelijks iets gegeten had, voelde ik me al een beetje.

Proost, en de tweede was dronken. Ja, ik bedoelde de goed humeur pillen waar gewone mensen niet aan kunnen komen. Welke? Ze hield me in spanning. Nou, antidepressiva of zoiets. Ze schijnen goed te werken als je ze af en toe inneemt. Ja, zei ze. Dat is juist. Als je de juiste in de juiste doses neemt, kan het opwindend zijn. Maar Remco, wat wil je er mee doen, of laten we zeggen: wat zou je er mee willen doen? Nu ik steeds losser word, kwamen enkele oude gedachten in mijn hoofd op.

Heel donker en voor mij absoluut opwindend.

Wel, ik zou proberen een middel te ontwikkelen om lust te produceren of zoiets. Ze lachte opnieuw. Dus dat is wie je bent. Laat het stiekem in iemands drankje glijden. Op dat moment legde ze haar handen achter haar hoofd en ik dacht dat ik daardoor buiten westen raakte. Ze was niet geschoren onder de armen. Nee, niet slordig, maar een strook met keurig geschoren randen en het haar ongeveer 2 cm lang. Het was dus precies zoals zij het wilde. Heel donker en voor mij absoluut opwindend. Ze merkte het meteen op en sprak me erop aan. Hé, vind je mijn okselhaar mooi, Remco? Je bent nogal een kerel. Maar verder . Wat zou je nog meer ontwikkelen en uitproberen. Ik weet het niet precies, maar een soort drug die je helder laat zijn, maar ook je remmingen wegneemt. Waarom zo’n geneesmiddel? Nou, omdat, althans zo voel ik het, iedereen gedachten en ideeën heeft die hij misschien niet wil of kan zeggen.

En zo zou men zulke dingen toch kunnen proberen. Ze boog zich voorover en gunde me een blik diep in haar jurk op haar grote borsten. Ik begon nerveus te worden en mijn vriend begon te reageren, nog meer dan eerst. Vertel je het me nu al, Remco? Waar ben je mee bezig? Hm. Ze vervolgde.

Wel, normaal mag ik dit aan niemand vertellen, maar we hadden een middel ontwikkeld waardoor je helemaal helder in je hoofd bleef, heel snel in je reacties, vergelijkbaar met cocaïne, maar als bijwerking kun je ook zeggen wat je denkt. Dus geef je onmiddellijk antwoord op vragen en zoek je niet naar uitvluchten of verklaringen. Je zou kunnen zeggen: als een waarheidsagent. We mochten het nooit op de markt brengen, hoewel het diverse instanties zeer geïnteresseerd waren. Maar omdat het als geneesmiddel geclassificeerd was, konden we dat niet. Zou je willen dat iemand je wensen en ideeën kent?

Ik weet het niet, antwoordde ik, maar ik zou het alleen al voor mezelf interessant vinden, want dan zou ik niet meer tegen mezelf kunnen liegen. Dat is interessant, zei ze. Dat betekent dus dat je je gedachten niet echt aan jezelf kunt toegeven. Ze stond op om een asbak te halen. Haar gestalte deed mijn hart sneller kloppen. Deze vrouw is de absolute droom . Sommigen zouden zeggen te dik. maar dat was ze niet. Ze was gewoon niet slank. Maar alles. Borst, buik, billen, dijen, alles in de juiste verhouding.

OK, laten we eerst even roken. En weer schonk ze meer cognac in. Maar alsjeblieft, dit is mijn laatste, zei ik. Het zal me bewusteloos slaan. Je bent gewoon bang om nog meer op me te reageren, Remco. Geef het toe. Je vindt me absoluut geil, zoals ik aan je uiterlijk kan zien, maar je weet niet hoe je je moet gedragen. Is het waar? Ja, mevrouw Shizuko, zei ik na een kort moment van schrik. Dat is juist. Weer grijnsde ze me wetend aan. Wel, ik heb wat van dit middel waar ik het over had in huis. Ben je dapper genoeg om het te proberen? Ik keek haar vragend aan. Nou, kom op. Je wilde weten wat je werkelijk denkt en wilt. Ik reageerde niet. Kijk, ik geef je twee druppels.

Dat is een tamelijk onschuldig begin. Het duurt ongeveer vijf minuten voor het begint te werken. Dan merk je ook hoe je reageert en vraag je je af hoe je geantwoord hebt. Omdat je antwoordde voordat je dacht. Maar je kunt nog steeds terug. Als je daarna nog twee druppels neemt, verberg je niets meer en daarna zul je, afhankelijk van wat ik je vraag, weten waar je neigingen liggen en wat je werkelijke verlangens zijn. Ze keek me veeleisend aan. De vrouw maakt me gek, dacht ik. Weer sloeg ze haar benen over elkaar. Het rokje schoof omhoog en ik zag dat ze echte nylons met kousenbanden droeg. Ga nu verder en zeg me of je het wilt proberen. Je hoeft je bij mij nergens voor te schamen. Helemaal niets. Goed, zei ik. Ik zal het proberen mevrouw Shizuko.

Ik stond op het punt me helemaal aan haar te onderwerpen. Ik merkte steeds meer hoezeer deze vrouw me boeide en me in haar ban hield. Ook zij had dit opgemerkt en zei: “Ik hou er echt van hoe je me aanspreekt. Laat je me zien hoezeer je me respecteert, of zit er iets anders achter? Maar we zullen het te weten komen. Weer glimlachte ze op haar neerbuigende manier. Ze haalde het middel, schonk nog een cognac in en gaf me het kleine flesje.

Doe zelf de druppels in het glas. Geef mij daarna niet de schuld. Ze lachte. Mijn handen trilden een beetje toen ik de fles opende en hem boven mijn cognac hield. Een druppel en dan de tweede en meteen nog een. Goed, zei ze lachend, als dat is wat je wilt. Nee, dat wilde ik niet, dat wilde ik niet. De stomme fles. Zo, naar beneden gaat het. We staken er nog een aan. Je keek eerder in de donkere kamer!

Wat heb je gezien? Niet veel, antwoordde ik. Alleen een grote spiegel en een soort massagebank. Dat klopt, het is een soort bankje, maar met veel verfijningen. Zoals je weet is mijn echtgenoot zeer getalenteerd en heeft hij iets gebouwd voor mij en mijn eenzame uren. De kamer staat ook vol met technologie. Projectoren, camera’s en veel spelletjes. Werkt het al? Ongeveer vier minuten waren intussen verstreken. Ik voelde me ongelooflijk goed, ik voelde zelfs dat ik beter kon zien en horen. Ik weet het niet zeker, antwoordde ik. Goed dan, laten we het een beetje uitproberen. Je houdt van mijn okselhaar, heb ik gezien. Vind je het harig? Ja, heel graag, antwoordde ik vrij snel. Ziezo, dat ging goed. Ik denk dat het effect langzaam komt.

Zal ik beginnen te vragen, of wil je nog steeds afbreken. Dan ga je gewoon naar je plaats en na een of twee uur is het effect verdwenen. Nee, ik wil niet gaan, kwam het als een schot, nog voor ik echt over mijn antwoord had nagedacht. Het gekke ervan is: je antwoordt, je hoort jezelf spreken, maar je hebt het niet gepland of bewust gedaan. Ze maakte van elk van haar jurken een knoop los. Een aan de bovenkant, een aan de onderkant. Ik wil een beetje opwinding in je ogen zien als ik onderzoek wat je bezielt.

Dus je vindt mijn okselhaar mooi. Zou je ze willen likken? Ja, heel graag. Hoeveel? Ik zou het graag willen, het windt me echt op. Dat is leuk, zei ze. Ik ben erg harig en ik hou van mijn haar en verzorg het goed. Hou je van harige vrouwen? En hoe, het maakt me gek om zoiets te zien. Zie je hoe goed het werkt? Praat je vrijuit en voel je je ongemakkelijk? Nee, ik vind het ook heel mooi. Ik zou anders nooit zo vrij en open kunnen reageren.

Langzaam komt de SM fantasie uit

Wil je zien hoe groot mijn venusheuvel is? En wat zou je er voor doen? Reken maar dat ik dat zou doen, en doe wat u er voor terug zou verwachten, mevrouw Shizuko. Je vindt het leuk om zo tegen me te praten. Waarom? Voel je je er prettig bij omdat het je automatisch ondergeschikt maakt? Oja, dat is het. Je bent zo dominant en je straalt zoveel gezag uit. O, het is goed dat ik dat weet. Ik denk dat ik daar volop van ga profiteren en je zo lekker door de mangel ga halen. Ik keek in haar ogen, die al fonkelden, want ook zij ontdekte steeds meer plezier in het spel. Ze wierp me een blik toe. Ik ademde steeds harder en mijn pik trilde al en droop de eerste druppels van genot. Mijn lichaam reageerde heftig op deze geile vrouw. Ik keek naar haar handen. Een SM fantasie kwam in mij op en dan de overheersende femdom variant.

Heel mooie, rode nagels van perfecte lengte en groot waren ze. Ik vind het leuk als vrouwen grote handen hebben, maar ik denk altijd: als ze me er een wrijft, zal het wel pijn doen. Waarom kijk je naar mijn handen? Stel je voor dat ze je vastgrijpen, je overal betasten, in je tepels knijpen, dieper gaan en hun weg langs je pik in je geile kontgaatje vinden. Mijn ademhaling werd zwaarder en zwaarder. O, dat moet een schot in de roos geweest zijn, merkte ze op. Je moet wel een beetje geil zijn op anaal. Maar dat is ook leuk. Misschien verwen ik je daar wel als je voor alle examens slaagt. Ik zou graag in je geile mond spugen, zei ze, steeds meer aangewakkerd door de alcohol. Ze ging er ook steeds meer in op, heen en weer glijdend op de stoel. Maar ik durfde haar niet aan te spreken, of haar zelfs maar op te winden.

Zelfs zittend was ze nog groter dan ik en ik vond het zo fijn om eindelijk zo’n lange en geile vrouw tegenover me te hebben. Zul je me niet vragen in je mond te spugen? Ja, mevrouw Shizuko. Wil je alsjeblieft in mijn mond spugen. Zo, kom dan hier en ga voor me staan. Vraag het me nog eens heel onderdanig en open dan je slikmond. Handen achter je rug en je blik nederig neergeslagen. Ik deed wat ze beval: Alsjeblieft, alsjeblieft mevrouw Shizuko.

Ik wil zo graag haar spuug in mijn mond.

Ik wil zo graag haar spuug in mijn mond. Ik opende mijn mond zoals geïnstrueerd en ze spuwde een grote lading in mijn mond. Ik bedankte haar en ze zei me weer te gaan zitten. Zie hoe goed het allemaal werkt. En je doet alleen wat je zelf wilt. Het middel is perfect. Maar nu iets anders. Je schijnt veel ideeën en fantasieën te hebben. Kun je je voorstellen wat je zou willen als je een vrouw was? Ja, antwoordde ik. Het zou cool zijn om je een vrouw te kunnen voelen. En wat zou je dan willen ervaren?

Ze opende nog een onderste knoop en ik kon de hele kous zien. Mijn geilheid werd steeds erger en ik wist dat ze het goed wist en door zou gaan. Ik hoop dat ze niet plotseling afbreekt, dacht ik. Ik kijk graag rustig naar mijn benen en mijn voeten. Ik merkte eerder hoe je snel een glimp probeerde op te vangen. Je houdt van mijn grote voeten en ik wed dat je mijn tenen wel zou willen likken en zuigen, nietwaar? O ja, en wat zou ik graag mevrouw Shizuko zijn. Ik sloot mijn ogen en dacht erover na. Ik kreeg het zo warm. Ze lachte naar me, niet om mij. ‘Je bent een geile kleine zeug.

Laten we eens kijken hoe lang het middel bij je werkt. Misschien moeten we het bijvullen als het uitgewerkt is. Wat denk je ervan? Ja met plezier, het is een heel fijn gevoel om je gedachten met vol bewustzijn te kunnen delen en te zien hoe je aan jezelf toegeeft dat je bent zoals je bent. Het middel is verbazingwekkend. Ze grijnst en zegt: “Dat is geen probleem. Ik kan het steeds weer krijgen, maar je moet het niet te vaak nemen.

Dan zou het niet zo spannend zijn. We gaven het een keer per ongeluk aan een vriendin, omdat ze het verkeerde glas nam. Het was te mooi om te zien hoe ze ons dingen vertelde zonder door ons ondervraagd te worden. We voelden ons er schuldig over, maar zoals ik al zei, we vroegen er niet actief naar. Maar, ik wilde weten wat jij als vrouw zou willen ervaren. Ze opende het topje van haar jurk en ik kon haar champagnekleurige halve-cup beha zien met zijn geile vulling. Haar tepels, die wel erg groot moesten zijn, drukten tegen de stof. Ik kon er niet meer tegen. Ik had me graag aan haar voeten geworpen om ze te likken. De geilheid dreef me tot een punt waarop ik niet meer wist hoe ik het onder controle kon houden. Vertel me. Dus, als ik een vrouw was zou ik graag op een bank-tafel-frame liggen. Op mijn buik. Mijn grote borsten hangen vrij naar beneden.

Daarop zitten tepelklemmen met gewichten, of zuigtepels zoals op uiers, of zelfs elektrische kussentjes die een voortdurende trilling door mijn lichaam zouden sturen. Klemmen ook op de schaamlippen, een dikke dildo in mijn kont die me automatisch neemt als een neukmachine. En hoe meer ik ruk, hoe moeilijker het wordt. Dus als ik alleen was, anders met een vrouw en een man. Hij neukt me in de mond zo diep in de keel en spuit zijn hete saus in mijn keel. Ze slaat me met een zweep zodat ik geiler en geiler word en dan geeft ze me een vuist. Eerst in de kut, dan anaal. Hé, dat is cool, zei ze. En zo ook als man? Wil je je een keer een vrouw voelen en ook nog gefist worden? Ja, Mrs. Shizuko, dat gevoel zou ik ook wel eens willen ervaren. Ja? Zal ik met mijn grote handen een vuist naar je maken? Eerst één vinger, dan twee en probeer dan langzaam je hele hand naar binnen te krijgen terwijl je steeds geiler en heter wordt. Kijk naar mijn handen.

Ze zijn lekker groot en zouden je nog maagdelijke gaatje oprekken en je zou kreunen om ze eindelijk allemaal in je te hebben. Kijk naar ze. Is dat wat je wilt? Ja, ja, ja. Dat is wat ik wil. Het maakt me zo geil me dat voor te stellen. Ik word hier gek. Zo mag ik je graag. Je zult alles doen wat ik wil. Ook wat je je niet kunt voorstellen. En je zult zo geil zijn dat je erom zult smeken. Ook al zal het pijn doen, je zult me smeken niet te stoppen. Mijn pik was zo hard en mijn broek was al helemaal glibberig. Je weet waar de donkere kelderkamer is. Je gaat nu naar beneden, kleedt je uit en gaat dan op de bank liggen met je hoofd naar de spiegel gericht. Je hoeft het licht niet te zoeken.

Het gaat automatisch aan. Ik trek iets anders aan en dan kom ik bij je zitten. Waag het niet met jezelf te spelen. Ik zou je streng straffen. Ze wachtte niet om te zien hoe ik reageerde en verliet de kamer. Wat gebeurt er nu? Hoe geil is dit? Ben ik niet bang? Nee, op de een of andere manier niet! Als in trance daal ik af in de kamer. Er gaat een zwak, zacht licht aan en ik zie veel dingen als kettingen en ringen op de muren en het plafond. Nu moet ik opschieten, zodat mevrouw Shizuko niet boos wordt. Ik lig naakt op de bank zoals zij wil en ben totaal in de war. Mijn hart klopt. Ik ben bloedgeil en wacht.

Plotseling staat ze naast me. Niet opkijken!” zegt ze op strenge toon. Dat zou je geen goed doen. Mijn hoofd ligt al in het gat als een massagebank, zodat ik nauwelijks op kan kijken, mijn armen voor me uit kan strekken. De bank is lang genoeg. Ze doet boeien om mijn polsen. De handen zijn strak. Dan bindt ze een brede band over mijn rug. Dus ik kan nu al niet meer weg. Ik zie haar voeten, die me zo geil maken. Het enige waar ik aan kan denken is ze te likken.

Dan klapt ze wat naar beneden aan de achterkant van de bank en mijn benen zakken door. Ik lig nog steeds met mijn bekken op de bank, maar ook mijn pik hangt vrij. Nu bindt ze mijn benen links en rechts vast. Op die manier sta ik vast. Maar nu klapt ze een deel van de bank zijwaarts weg en is er alleen nog een smalle reep die van mijn buik naar mijn borst loopt. Zodat ook mijn tepels blootliggen. Wel, hoe voel je je? Nog steeds geil? JA. Helemaal de vrouw van Dyx. Dat is goed. Dan bindt ze een leren band om mijn voorhoofd en vouwt ook de gaatjesopening weg naar beneden.

Mijn hoofd is nu ook vrij. Langzaam trekt ze hem terug. Ze moet het vastgemaakt hebben aan de riem om mijn rug. Een beeld van hoe ik daar als vrouw graag gelegen zou hebben. Holle rug, kop in de nek, alles wat belangrijk is blootgelegd en niet in staat te bewegen. Zuigers of klemmen? Sukkels, zeg ik onmiddellijk. Ze lacht. Als jij het zegt. We kunnen je niet bovenop melken, maar we kunnen wel je pik melken. En er staat hier echt een neukmachine. Ik geef je eerst een niet zo grote, maar die zal je voor strekken voor je mijn hand krijgt. Ze hield haar hand voor mijn gezicht en vroeg: wil je het nog? JA!

Die grote hand in je kleine gaatje? Ja graag, mevrouw Shizuko. Weer lachte ze. Wat ben je toch een hebzuchtig kreng. Eens kijken of ik er zelfs drie vingers in krijg. Ze wreef wat gel over mijn tepels, pik en gaatje. Daarna bevestigde ze iets wat aanvoelde als trechters aan de tepels. Onmiddellijk zogen ze zich vast. Toen kwam er nog zoiets over mijn uitpuilende harde pik. Daar, mijn kleine vieze varken. Ontspan je. Ik doe nu de dildo op je. O, dat vergeet ik bijna. Hoe meer je aan je hoofdband rukt, hoe harder hij zich in je boort. Dus ontspan, of probeer het tenminste. In de spiegel kon ik haar van achteren zien. Wat een prachtige kont. Mijn pik trilde alweer in zijn gevangenis. Ze had een corsage omgedaan. Met zwarte naadkousen en hoge muiltjes. Hoe begerig was ik om haar voeten te mogen likken. Toen kwam ze naar het hoofdeinde en ik kon haar van voren in de spiegel zien. Waar gewoonlijk de borstcups zit, was er alleen een heel dun netje en nu kon ik zien waarom ze zulke dikke tepels had. Ze had piercings en achter hen op de werf een grote gouden broche die door de piercing werd vastgehouden en tegelijk de tepels naar voren trok. Het zag er cool uit.

Deze grote borsten dienden zich zo aan.

Deze grote borsten dienden zich zo aan. Gewoon gek. En toen zag ik haar struik. Echt groot, maar net als de oksels perfect verzorgd, rechte randen en gelijkmatige lengte. Voor mij was de absolute droom de hebzucht in mij groeide nog steeds, met het gevoel dat ik al aan de bovengrens zat. De schaamlippen werden blootgelegd en rondom helemaal glad geschoren. Er was een ring in elk van de grote schaamlippen en een andere voor, of door, de clitoris.

Door deze drie liep een kettinkje met een hangertje dat bij elke stap bewoog en in de ketting liep. Ze grijnsde in de spiegel omdat ze zag hoe mijn ogen al gauw uit mijn hoofd vielen. Ze ging op een stoel voor me zitten, nam een apparaat in haar hand en zei: ‘Zo, hier gaan we dan! De dingen zuigen en zenden af en toe een stimulerende stroom en de dildo boort zich bij elke stoot langzaam dieper in je. Als je hem helemaal op hebt, ruilen we hem om voor een dikkere. En zo verder en verder. Tot je zegt: stop. Maar dan houdt het helemaal op. OK? O ja, ja, mevrouw Shizuko.

Ik keek naar haar geile tieten en de hanger die onder haar kut rond wiegde. De tepelzuigers trokken mijn tepels lang en de elektrische schokken beten erin. Hetzelfde op de pik. Als een melkmachine zoog en versoepelde het en het begon opnieuw. De elektrische schokken kwamen direct in het uiteinde aan de voorkant en maakten dat ik steeds weer in opstand kwam, waardoor de dildo me steeds harder neukte. Ik werd steeds meer genomen. Ze grijnsde en zei: “Laten we verder gaan met het vragenspel. Op de een of andere manier was ik er niet meer. Een toestand die ik nog nooit had meegemaakt en me niet kon voorstellen. Vind je het mooi? Ja! Doe je dat echt? Ja, echt waar! Harder? Ik weet het niet Ja, of nee! Ja! Ze was zich bewust van haar macht, en ze was zich ervan bewust dat ik tot waanzin zou overgaan. En? Nu nog een geile pik in je zuigmond Hé, wil je dat ik je er een aan doe? Dus wat wil je? Wil je een pik, lekker diep in je keel? JA! OK, dan heb ik iets voor je.

Ze hield me een dildo voor.

Ze hield me een dildo voor die op een echte pik leek en ook vrij buigzaam was. Kom op, zuig eraan. Laat me zien hoe geil dat je maakt. Probeer het te laten spuiten. De apparaten op me zogen en beten en duwden in me. Het enige wat ik wilde doen was schreeuwen. Onbeschrijflijke gevoelens raasden door mijn lichaam. Ze grijnsde naar me. Ze stond heel dicht bij me en hield de dildo vlak voor mijn gezicht. Kom op, neem het. Laat me je hebzucht zien. Je bent hebberig naar hem. Je wilt al die room diep in je keel. En als je hem te groot vindt, die van mijn man is groter en daar heb je zeker ook zin in, mijn kleine homofiele bleekgezicht. Ja, vertel het me. Wil je een echte lul? Wil je lullen voor me zuigen? Ja mevrouw Shizuko. Ja, dat doe ik! Wat wil je? Ik wil dat je lullen voor haar pijpt en afzuigt. En dan alle saus lekker doorslikken en niets voorbij laten gaan? Ja, dat is het. Ik wil het sap. OK, dan zorg ik ervoor dat je het krijgt. Ze lachte. O, we kunnen de eerste dildo omruilen. We kunnen beter de volgende maat overslaan. Je krijgt een lekker dik exemplaar dat trilt en het hoofd in je draait. Het zal je naar de kloten helpen.

Als beloning laten we straks je sap op mijn voeten lopen en mag je het er met smaak aflikken. Wil je dat? O JA! (Gek, ik had nooit gedacht dat ik dat zou willen, maar zoals ze me leidde, zou ik alles gedaan hebben) Ik zoog aan de pik, werd geneukt en verwijd en toen kon ik er niet meer tegen en kwam klaar. Maar niet zoals normaal, er was geen orgasme. Ze had me droog gemolken. De geilheid hield niet op en ik schreeuwde: Meer, ik wil meer Nee, nee jij klein stuk stront. Je krijgt nog meer, maar niet vandaag. Ze haalde de tepelzuiger en de pikzuiger van me af. Dan de dildo er ook uit. Nu zul je dus de ontknoping meemaken. Ik heb nu een hele dikke dildo op je gespannen. Maar nog steeds smaller dan mijn hand. Ze maakte de hoofdband los en mijn hoofd viel naar voren.

Tegelijk tilde de achterkant van de bank op. Mijn kont hoog in de lucht en mijn hoofd bijna op de grond. Ze tilde haar voet iets op en goot mijn gemolken sap uit mijn zuiger op haar voet. Niet alles meteen net genoeg om een spoor tussen haar tenen te laten lopen. Daar, maak het nu goed. Ik zet de vibrator aan. Het mogen likken van haar geile voeten maakte mijn pik weer helemaal hard. Het ding boorde zich in me en ik had het gevoel dat het me openscheurde. Nu begon het pijn te doen. Ze merkte het op en zei: “Stel je voor dat het mijn geile hand is die in je wil gaan, en deze voet is van mijn tweelingzus, die ik trouwens echt heb. Dan zul je ook de pijn verdragen. En als je gefist wilt worden moet je er doorheen.

Lik nu de voet van mijn zus schoon. Ik likte, zelfs vol genot mijn eigen sap en haar hand zocht zich een weg in mijn binnenste. Alles in me werd gek en ik kwam weer klaar, zonder orgasme. Toen werden mijn ogen zwart. Toen ik weer wakker werd, lag ik op mijn rug op de bank. Ze stond naast me en keek me aan. Alles wat ik kon zien waren haar grote borsten voor mijn ogen. Ben je in orde? Vroeg ze me zacht en zorgzaam. Ja, het gaat goed met me ik ben een beetje uitgeput. Je was goed. Nog twee drie keer zo en misschien kan ik echt een vuist in je maken. Dat zou me een genoegen zijn, grijnsde ze naar me. Kom op, laten we naar het bubbelbad gaan, nog een lekker drankje nemen en bedenken wat we morgen zouden kunnen doen.

Moet ik proberen een vent voor je te krijgen? Of misschien mijn zus? Ze is sadistischer dan ik, maar dat kunnen we allemaal bespreken bij een drankje. O, voor ik het vergeet. Ik moet plassen. Natuurlijk lig je dan onder me en neem je alles in je slok. Doe niet zo, kom op.

Foto is van een vrouw met een rare naam.