Ik sta onder de douche en was me. Ik sta met mijn gezicht naar de wand en mijn rug naar de muur. Het warme water glijdt over mijn lichaam en wast alle zeep van mijn blote huid. Ik voel hoe de hete druppels mijn tepels raken, waardoor ze helemaal stijf worden als de kou ze raakt nadat het water ze had bereikt. Ik voel dat het beneden warmer wordt, en dat verlangen staat op het punt me diep te raken. Foto is van de Griekse Pat. U kunt met haar onder de douche via Skype.


Plotseling word ik tegen de koude muur gedrukt. Ik hijg als ik de muur raak en voel nu een paar handen mijn borsten masseren, die tegelijkertijd een beetje in mijn tepels knijpen. Ik kreun en geniet van het gevoel. Ik word gekust en gezogen in de nek en hoor een diepe ademhaling tegen mijn oor. Handen glijden van mijn borsten naar beneden, naar mijn heilige plekje, waar met mijn clitoris wordt gespeeld. Ik kreun en sluit mijn ogen terwijl ik nog meer geniet van de sensatie.

Ik voel een harde stijve pik tegen mijn lendenen. Ik voel dat hij klaar is voor mij. Om me te penetreren en me grondig te nemen. Ik probeer mijn hand erheen te brengen en hem vast te pakken. Ik hoor hem net zo genieten als ik, terwijl ik met mijn hand op en neer wrijf.

Ik wil mij omdraaien, maar de geheimzinnige man houdt me tegen.

Ik wil me omdraaien om te zien wie het was, maar mocht niet. In plaats daarvan kreeg ik 1 vinger, toen 2, 3 vingers in me. Ik werd gevingerd, en toen ik op het punt stond mijn orgasme te bereiken, stopte hij. Hij trok zijn vingers uit me en hield me nog steeds tegen de muur. Er ging een tijdje voorbij en eindelijk kreeg ik die keiharde stijve pik in me. Ik word voorovergebogen en voel hoe de handen mijn heupen hard vastpakken terwijl ik van achteren hard genomen wordt.

Ik kreun luid, bijna gillend van genot. Met een schok word ik opgetild, nog steeds met de pik in me. Ik hoor zijn gekreun in mijn oor terwijl hij me hard neukt. Zijn ene hand houdt een been omhoog, waardoor hij gemakkelijker en verder in me kan komen. Zijn andere hand houdt hij om mijn nek, zodat ik hem nog steeds niet kan zien.

Hij neemt mij tegen de koude muur.

We kreunen allebei en hij neemt me op de koude muur. Ik voel nog steeds de warme waterstralen tegen mijn lichaam slaan. Hij neemt me nu zo hard, beukt de shit uit me. Ik gil bijna en krijg een groot orgasme, ondertussen hoor ik hem ook klaarkomen. Zijn diepe kreun nadert een brul en terwijl hij klaarkomt, beukt en stoot hij zijn pik in me terwijl hij zijn sperma in me leegt.

Hij trekt zich uit me terug, laat me los en vertrekt. Nu zit ik helemaal alleen op de vloer van het bad, genietend van het hete water dat over me heen stroomt. Ik weet nog steeds niet wie hij was, maar één ding is zeker. Het was zo lekker ondeugend. Ik moet meer hebben!