Een kort ingezonden verhaal met een fantasie voor zijn nieuwe buurvrouw. 😋


Ik ben net 19 geworden en verhuisd naar een nieuwe buurt. Omdat ik nieuw was besloot ik een paar nieuwe buren te begroeten. Ik ontmoette veel leuke mensen en hield van de buurt, maar er was een blonde babe die mijn aandacht trok. Toen ik naar haar deur ging, droeg ze een shirt met spaghettibandjes waar haar grote tieten bovenuit staken. Ze droeg ook een minirokje. Ik zei “Hallo” en ze zei dat ik binnen mocht komen. We schudden handen en praatte een beetje toen ging ik weg. Een paar weken later kwam ze naar mijn huis lopen.

Ik zag haar de hele tijd lopen, die tieten die op en neer gingen. Ze had lang blond haar, de naam was Ellen en ze was 23 jaar. Ze vroeg of ik haar tv kon maken. Ik ging kijken en toen ik hem eindelijk gemaakt had, zei ze; dank je wel!; en duwde haar tieten omhoog. Ik zei “geen probleem, altijd” toen trok ze haar roze spaghettibandjes shirt uit en zei: “Ik ben de laatste tijd gestrest, mijn vriend is al 2 weken op zakenreis en ik ben echt eenzaam.

Ik heb al 2 weken niet geneukt! Mijn mond viel open terwijl ik naar die tieten in haar luipaard beha staarde. “Vind je ze mooi baby?” Ik knikte met mijn hoofd en ze zag mijn erectie. Ze trok haar beha uit en we begonnen te zoenen terwijl ze mijn shirt uittrok en mijn broek. Ik had een boxershort aan die ik uittrok en mijn lul vloog eruit. Ze trok haar rok uit en ze had geen slipje aan. Ze zei “baby neuk me hard” ik deed het terwijl ze kreunde ” HARDER BABY! Neuk dat kutje, jij bad boy. Ik ben zo ondeugend geweest, ik ben een bedriegende slut. Ik neukte haar zo hard en haar dijen trilden van het orgasme.

Ze slaakte een luide gil dat een van onze buren naar haar toe trok en op de deur klopte, maar we gaven geen antwoord. Ik trok me af over haar gezicht en trok mijn kleren aan en ik ga er heen als haar man niet thuis is.