Een lang geil verhaal om te lezen in het weekend en foto ter illustratie. Blonde 34-jarige live mevrouw bezig op zolder.


Even voorstellen, noem mij maar Anja, 33 jaar oud. Dit wordt een lang verhaal. Enkele maanden geleden besloot ik met een paar vriendinnen op vakantie te gaan naar Spanje om een paar dagen weg te zijn uit mijn dagelijkse slaafse leven. Op vakantie werd ik een paar keer flink dronken en gaf uiteindelijk meer geld uit via mijn creditcard dan ik me kon veroorloven. Op dat moment besefte ik niet hoeveel ik had uitgegeven, maar toen ik eenmaal thuis was van mijn vakantie, zat ik achter mijn computer en haalde ik mijn afschrift tevoorschijn. Om te zeggen dat ik in shock was, was nog zacht uitgedrukt. Ik had het voor elkaar gekregen om een schuld van enkele duizenden euro’s in de min te staan op mijn creditcard.

Ik wist niet wat ik moest doen voor een bijverdienste.

Ik wist niet wat ik in godsnaam moest doen of hoe ik dit zou gaan betalen. Ik moest er ook voor zorgen dat mijn man hier niets van te weten kwam, anders zou dat ons huwelijk behoorlijk onder druk zetten. Gelukkig kreeg ik de afschriften van mijn creditcards via e-mail, zodat hij ze niet kon zien, tenzij hij mijn account zou hacken. Hoe dan ook, ik moest een manier vinden om dit alles te betalen, want mijn baan als leraarsassistent betaalde niet genoeg om alle kosten te dekken. Ik dacht een paar dagen na over al mijn opties voordat ik tot het besluit kwam dat ik een parttime baan moest vinden om wat extra geld te verdienen. Ik wist niet zeker hoe ik dit aan mijn man moest uitleggen en moest met een idee komen. Natuurlijk, het zou via de webcam kunnen, maar dat durfde ik nog niet.

Na er een tijdje over nagedacht te hebben, besloot ik mijn man te vertellen dat ik een parttime baan zou nemen om wat extra geld voor mezelf te verdienen. Hij leek het idee goed te vinden en was blij dat hij me geen extra zakcentje hoefde te geven. Toen ik hem eenmaal op het idee had gebracht, begon ik met het zoeken naar een parttime baan. Ik keek een paar dagen rond in de kranten en op internet, maar kon niets vinden waarvoor ik in aanmerking kwam. Ik begon teleurgesteld te raken omdat ik dacht dat ik niets zou kunnen vinden, toen ik op een advertentie stuitte waarin chauffeurs werden gezocht.

Het was een advertentie van een lokaal autoservice.

Het was een advertentie van een lokaal autoservice en taxi bedrijf en ze zochten chauffeurs voor fulltime en parttime om klanten terug te brengen naar huis of kantoor. Er waren niet veel kwalificaties en na erover nagedacht te hebben, besloot ik het bedrijf op te bellen. Ik sprak met een vertegenwoordiger van het bedrijf en maakte een afspraak om een paar dagen later op sollicitatiegesprek te komen. Ik vertelde het aan mijn man en hij was blij voor me en wenste me succes. Een paar dagen later ging ik op sollicitatiegesprek en na een uur gesproken te hebben, werd ik meteen aangenomen. Ik was verrast, want ik had echt niet verwacht dat ik de baan zou krijgen. Ik kreeg instructies over wat ik moest doen wat van mij verlangd werd en begon de volgende maandag.

Ik begon, werkte een paar uur per dag en reed mensen heen en weer naar verschillende locaties. Het was vrij eenvoudig, ik bracht mensen naar hun bestemming en kreeg daarvoor betaald, inclusief af en toe een fooi. Het was geen moeilijke baan, had een mooi pak en ik hoefde niet extreem hard te werken. Beetje bij beetje werkte ik me in de loop van een paar maanden omhoog en voor ik het wist begonnen ze me op grotere klussen te sturen. Ik begon te werken op evenementen zoals bruiloften en partijen. Hoe groter de klussen, hoe groter de fooien die ik kreeg en dat hielp zeker. Ik leerde om nooit een klus af te slaan en om altijd geduldig te zijn met de klanten en meestal pakte dat in mijn voordeel uit met een mooie fooi.

Een groep kerels had onze partybus gehuurd.

Ongeveer anderhalve maand geleden gaf mijn baas me een klus voor veel geld op een zaterdagavond. Ik vroeg hem wat het was en hij nam het met me door. Een groep kerels had onze partybus gehuurd voor hun vrijgezellenfeest. Het probleem was dat ze hem hadden gehuurd van zaterdagmiddag 18.00 uur tot zondagochtend 06.00 uur. Dat zou me op een volledige 12 uur dienst zetten. Ik was er niet gek van, maar wist dat ik een goed salaris zou krijgen, dus accepteerde ik het aanbod. In principe zou ik deze jongens rondrijden naar waar ze maar wilden in de loop van de 12 uur. Ik was niet zo gediend om een stel dronken kerels rond te rijden, maar tegelijkertijd wist ik dat ik geld moest verdienen.

Zaterdagavond was het zover en ik maakte me klaar voor de lange nacht die voor me lag. Ik trok mijn werkkleren aan en ging naar het kantoor om me klaar te maken. Mijn baas nam alles met me door en zei dat ik gewoon geduldig moest zijn met de jongens als de nacht vorderde. Hij liet me de partybus zien en legde me alles uit en ik was snel op weg. Ik ging naar het adres waar ik de jongens moest oppikken. Ik kwam ongeveer een uur later aan en toen ik optrok zag ik ongeveer vijf of zes jongens uit het huis komen. Ik sprong uit de bus en groette de jongens. Ze waren waarschijnlijk allemaal begin 30 en het waren redelijk goed uitziende strakke kerels.

Ze waren verbaasd dat een vrouw de partybus bestuurde.

Ze waren verbaasd dat een vrouw de partybus bestuurde. Toen ik de regels met hen had doorgenomen, stapten ze in en waren we snel op weg. De eerste stop zou een plaatselijke bar zijn. Ze vertelden me waar ik heen moest en ik was op weg. Korte tijd later kwamen we bij de bar aan en de jongens gingen allemaal naar binnen, terwijl ik in de bus bleef en op hen wachtte. Ze bleven een goed uur in de bar voordat ze terug kwamen naar de bus.

Toen iedereen aan boord was stuurden ze mij naar hun volgende halte. We brachten de volgende paar uur door met barhoppen. Ik reed hen naar een paar verschillende bars en terwijl ik op de bus wachtte, gingen zij naar binnen en werden volgeladen. Terwijl we van bar naar bar reden, zaten de meeste jongens achterin de bus, terwijl de getuige van de bruidegom voorin naast me zat en met me kletste terwijl hij me aanwijzingen gaf over waar ze heen moesten.

Na een aantal bars bezocht te hebben, wezen ze me de weg naar een van de plaatselijke stripclubs. De getuige wees me waar ik heen moest en we waren op weg. Even later kwamen we aan en de jongens stapten uit de bus en gingen naar de stripclub. De getuige draaide zich om en nodigde me uit om mee naar binnen te gaan, zodat ik niet op de bus hoefde te wachten, maar ik sloeg zijn aanbod snel af en bedankte hem ervoor. Hij haalde zijn schouders op en ging naar zijn vrienden in de club terwijl ik terugging naar de bus om op hen te wachten.

Ze waren allemaal behoorlijk dronken.

De tijd verstreek langzaam en na bijna 2 uur kwamen de jongens tevoorschijn en stapten weer in de bus. Ze waren allemaal behoorlijk dronken, maar wilden toch verder gaan. Ik vroeg de beste man waar we nu naartoe gingen en hij wees me de volgende stripclub aan die buiten de stad lag. Terwijl we reden, bleef de beste man met me kletsen en zei dat ik met hen mee moest gaan om wat te drinken in de volgende stripclub. Ik zei hem dat ik echt geen zin had om naar strippers te kijken en dat het waarschijnlijk niet zo’n goed idee was.

Na een paar minuten wist hij me over te halen om één drankje te nemen. Ik stemde in met een drankje en zei hem dat als ik me ongemakkelijk zou voelen, ik terug zou gaan naar de bus en op hen zou wachten. Ze stemden toe en al snel kwamen we aan bij de stripclub. Ik was een beetje nerveus omdat ik nog nooit in een stripclub was geweest, maar de jongens verzekerden me dat ik een leuke tijd zou hebben. We gingen met zijn allen naar binnen en gingen aan een tafeltje bij het podium zitten en bestelden een rondje. De jongens vonden het leuk dat ik met hen optrok en genoten van mijn gezelschap.

De muziek begon te spelen en de meisjes kwamen het podium op en begonnen te dansen. Ze dansten langzaam op de beats en namen hun tijd om hun kleren uit te trekken. Alle jongens in de club flotten en juichten hen toe, moedigde hen aan om te strippen. Ik keek aandachtig toe en besefte dat het niet zo erg was als ik dacht. Sommige van de jongens liepen naar de meisjes toe en stopten biljetten in hun G-strings en ze vonden het geweldig. Ik vond mezelf eigenlijk wel amusant en vond het niet erg om met de jongens om te gaan.

Ze gaven me het gevoel dat ik al heel lang bevriend was.

Ze gaven me het gevoel dat ik al heel lang bevriend met ze was. Na een paar uur zitten kijken naar de dansende meisjes besloten een paar van de jongens dat het tijd was om naar de volgende tent te gaan. We stapten allemaal weer in de bus en ik kreeg instructies over waar ik nu heen moest. Net zoals ze eerder hadden gedaan, nodigden de jongens me uit om met hen mee te gaan naar de volgende tent. Ik herinnerde hen eraan dat ik niet meer kon drinken omdat ik de chauffeur was en ze stemden toe. We kwamen al snel bij de volgende plek aan en ik voegde me weer bij hen. Ik denk dat kijken naar een paar meisjes die dansen en strippen beter was dan gewoon in de bus zitten en me stierlijk vervelen. Net zoals we bij de vorige stripclub hadden gedaan, bleef ik bij de jongens zitten en keek een tijdje hoe de meisjes dansten. Uiteindelijk hebben we dit nog een paar keer gedaan bij nog een paar stripclubs.

Om een uur of één ‘s nachts verlieten de jongens een van de stripclubs en een van hen realiseerde zich dat de bruid in de buurt woonde. De bruidegom herinnerde zich snel dat zijn aanstaande bruid die avond ook haar vrijgezellenfeest bij haar thuis zou houden. Een paar van de jongens stelden al snel voor om op het vrijgezellenfeest te komen. Ik vond dat waarschijnlijk niet zo’n goed idee, maar ik kon er ook niets van zeggen, want ik was maar de buschauffeur. De jongens stapten allemaal weer in de bus en gaven me het adres waar ik heen moest.

Het huis was vlakbij en het kostte me maar een paar minuten om ze daar te brengen. Toen ik de bus voor het huis had geparkeerd, sprongen de jongens eruit en liepen naar de voordeur. Ik besloot dit niet te doen en wachtte in de bus. De bruidegom had de sleutels van de voordeur en deed hem van het slot, en liet alle jongens binnen. Binnen een paar seconden kwamen een paar jongens schreeuwend de deur uit gerend, gevolgd door de getuige die de bruidegom terug naar de bus sleepte. Terwijl hij ze de bus in sleepte, zei hij dat ik zo snel mogelijk moest gaan rijden. Ik deed het en reed weg van het huis. We waren een paar straten verder en de getuige voegde zich eindelijk weer bij mij voor in de bus toen ik aan het rijden was. Ik vroeg hem wat er gebeurd was toen hij zei dat ik naar een andere stripclub moest rijden.

Zijn bruid werd in het mondje genomen door strippers.

Terwijl ik reed, legde hij me uit dat toen de jongens binnenkwamen, de bruidegom ontdekte dat zijn bruid in het mondje werd genomen door twee mannelijke strippers. Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Ook al had ik maar een paar uur met deze jongens doorgebracht, ik genoot echt van hun gezelschap en ze leken me echt een aardig stel. Het leken me echt aardige kerels en ik kon niet geloven dat iemand zijn bruid zou moeten zien om in die positie te zijn. De getuige bleef me uitleggen dat hij de bruidegom naar buiten moest slepen voordat hij de strippers zou vermoorden.

Om te zeggen dat ik in shock was, was nog zacht uitgedrukt toen ik in de spiegel achterin de bus keek en zag hoe overstuur de bruidegom was. Een paar van de andere jongens probeerden hem op te vrolijken terwijl ik op weg ging naar de volgende club. Even later kwamen we aan en ik ging met de jongens naar binnen om te zien of ik de bruidegom kon opvrolijken. We grepen een tafel en ik ging naast hem zitten en kletste met hem terwijl de rest van de jongens naar de dansende meisjes keken. Ik kon zien dat hij erg overstuur was en ik kon het hem niet kwalijk nemen. Na een tijdje met hem gekletst te hebben verontschuldigde ik me om naar het toilet te gaan.

Toen ik het toilet uitliep kwam ik de getuige tegen die buiten op me stond te wachten. Ik was verrast hem te zien en vroeg of alles in orde was. Hij zei me dat het een gekkenhuis was geworden en dat ze een manier moesten bedenken om de bruidegom op te vrolijken. Ik zei hem dat ik het ermee eens was en vroeg of hij ideeën in gedachten had. Hij zei me dat hij wel een idee had en dat hij me buiten onder vier ogen wilde spreken. Ik werd een beetje achterdochtig, maar besloot toch met hem naar buiten te gaan. Eenmaal buiten liepen we naar de bus en begon hij een praatje met me te maken. Hij vertelde me dat hij zijn vriend echt moest opvrolijken en vroeg zich af of ik hem kon helpen.

Ik wist niet zeker wat hij bedoelde.

Ik wist niet zeker wat hij bedoelde en bleef staan en luisterde. Hij vertelde me dat de bruidegom eerder die avond tegen hem had gezegd hoe knap de chauffeur was. Ik begon al snel een beetje zenuwachtig te worden over waar dit gesprek heen zou gaan. En ik had al een idee.. Hij vertelde me verder dat alle jongens het erover eens waren dat ik een mooie vrouw was en dat ze allemaal blij waren dat ik hun chauffeur was. Ik bedankte hem voor zijn compliment en zei hem dat ik gevleid was. Hij vertelde me dat hij het een beetje raar vond om me zo’n vraag te stellen, maar dat hij zich afvroeg of ik het erg zou vinden om voor zijn vriend te dansen. Ik stond daar een beetje stomverbaasd en wist niet hoe ik moest reageren.

Voordat ik een woord kon zeggen, vertelde hij me dat alle jongens het geld dat ze nog over hadden bij elkaar zouden leggen en dat ik het allemaal zou mogen hebben. Ik was behoorlijk sprakeloos en geschokt toen ik hoorde wat er uit zijn mond kwam. Hij vertelde me dat hij ongeveer 500 euro bij zich had en hij wist dat de andere jongens ook allemaal behoorlijk rijk waren. Hij zei dat tegen de tijd dat alles gezegd en gedaan was, ik waarschijnlijk tussen de 3 en 4000 euro had. Ik zei eerst niets omdat ik, zoals ik al zei, sprakeloos was en niet kon geloven wat me werd voorgesteld.

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM

Ik stond daar met een lege blik op mijn gezicht en wist niet wat ik moest zeggen toen hij me alles uitlegde. Hij zei me dat we terug naar zijn huis zouden gaan en dat zij alles zouden klaarzetten en dat ik de bruidegom alleen maar een lekkere lapdance hoefde te geven om hem op te vrolijken en zijn gedachten af te leiden van wat er eerder was gebeurd. Ik begon me te realiseren wat er allemaal gebeurde en zei hem dat ik dit echt niet kon doen. Ik herinnerde hem eraan dat ik een getrouwde vrouw was en vanavond alleen de bus zou besturen. Ik had al meer gedaan dan de bedoeling was tijdens mijn dienst, inclusief een paar drankjes met de jongens.

Hij smeekte me en vertelde me dat hij zijn vriend meer dan wat dan ook wilde opvrolijken en dat ik precies de persoon was om dat te doen. Ik bleef knikken en zei hem dat ik het op geen enkele manier kon doen, terwijl hij me bleef smeken. Na enkele minuten van heen en weer gaan, vroeg hij me of ik tenminste even de tijd wilde nemen om erover na te denken terwijl hij terug naar binnen ging om bij zijn vriend te gaan kijken. Ik haalde diep adem en zei hem dat ik in de bus zou gaan zitten en er voor hem over zou nadenken, maar dat hij niet te veel hoop moest koesteren. Hij bedankte me en ging terug naar de club, terwijl ik mijn weg terug naar de bus maakte.

Ik bracht het volgende half uur of zo zittend in de bus door met nadenken over het voorstel dat mij zojuist was gedaan. Er kwam heel wat kijken bij het voorstel en het woog zwaar op mijn gemoed. Als getrouwde vrouw zou ik het natuurlijk niet eens moeten overwegen, maar tegelijkertijd stond er een enorme som geld op het spel en zat ik in een behoorlijk groot gat. Aan de ene kant kon ik met deze jongens meegaan en een beetje dansen, weglopen met een grote som geld en mijn enorme schuld afbetalen en waarschijnlijk mijn huwelijk redden. Aan de andere kant, als mijn man er ooit achter zou komen dat ik had gedanst, zou hij me waarschijnlijk verlaten. Hoe dan ook, mijn huwelijk stond op het spel en ik moest echt weten wat ik moest doen.

Ik had de kans om een enorme betaaldag te scoren.

Ik had de kans om een enorme betaaldag te scoren en al mijn geldproblemen op te lossen en hopelijk zou mijn man hier nooit iets van te weten komen. Ik begon alle voors en tegens af te wegen die dit met zich mee zou brengen. Ik was behoorlijk verscheurd en wist niet wat ik moest doen. Als ik mijn financiële situatie niet zou verbeteren, zou mijn man er vroeg of laat achter komen en dan zou hij waarschijnlijk op de vlucht slaan, omdat ik in het verleden wat problemen had gehad met mijn uitgaven. Ik begroef mijn hoofd in mijn armen over het stuur en dacht na over wat ik in godsnaam moest doen.

Nadat ik daar een tijdje had gezeten zei ik tegen mezelf dat dit waarschijnlijk een eenmalige kans was om op deze manier betaald te worden en ik begon mezelf er langzaam van te overtuigen dat ik het moest doen. Ik dacht dat als de jongens zouden zwijgen en niemand er ooit achter zou komen. Hopelijk kon ik naar hun huis gaan en een snelle lapdance of twee doen en dan op weg naar huis zijn met een lading geld. Ik maakte mezelf gek terwijl ik nadacht over wat ik moest doen.

Ik ging heen en weer over het onderwerp en langzaam lukte het me om mezelf ervan te overtuigen dat het gewoon een lapdance was en dat ik in een mum van tijd met een ton geld op weg naar huis zou zijn. Ik weet niet wat ik dacht, waarschijnlijk was ik gewoon mijn verstand verloren. Ik besloot dat ik het zou doen omdat ik het geld wanhopig nodig had. Het is verbazingwekkend wat wanhoop je kan laten doen. Ik probeerde me zo goed mogelijk te beheersen en wachtte tot de jongens terugkwamen.

Ongeveer 40 minuten later, liepen de jongens dronken terug naar de bus. Toen iedereen aan boord was, kwam de getuige bij me zitten en begon ik te rijden. Hij keek me aan en vroeg me of ik zijn aanzoek had overwogen. Ik haalde diep adem, keek hem aan en knikte. Hij glimlachte onmiddellijk en sprong op en liep naar de achterkant van de bus om met de andere jongens te praten. Ongeveer een minuut later kwam hij terug en gaf me het adres van een van de huizen van de jongens. Ik reed de bus in die richting en bleef me afvragen waar ik zojuist in verzeild was geraakt. We kwamen even later bij het huis aan en iedereen ging naar binnen. Toen ik naar binnen wilde gaan, nam de getuige me apart en bedankte me nogmaals dat ik hem had geholpen. Ik knikte en we gingen naar binnen.

Eenmaal binnen gingen een paar van de jongens naar de woonkamer om wat meubels te verplaatsen, terwijl een ander naar de keuken ging om een paar drankjes te maken. Ik ging naar de badkamer om me een beetje op te frissen. Een paar minuten later kwam ik uit de badkamer en zag dat de jongens de banken hadden verplaatst en een stoel hadden neergezet in het midden van de woonkamer voor de bruidegom om op te zitten. Een man kocht een radio naar de plek waar iedereen zat, terwijl een ander met een paar borrelglaasjes kwam en iedereen een borrel inschonk.

Ze boden me er een aan en nadat ik er even over nagedacht had, besloot ik het aan te nemen. Ik dacht dat ik in ieder geval wat alcohol in me zou hebben om me te helpen ontspannen. Ze toostten me allemaal en we namen de shotjes. Ik wist niet zeker wat voor shot het was, maar het was erg sterk en ging recht naar mijn hoofd. Toen ik het shot had genomen gaf ik mijn shotglas aan een van de jongens terwijl een ander de radio aanzette. De muziek begon te spelen en de jongens begonnen te juichen en ik wist dat dit het was.

De bruidegom nam plaats in de stoel in het midden van de woonkamer en wachtte op mij om naar hem toe te komen en voor hem te dansen. Ik liep langzaam naar hem toe en begon met mijn heupen te wiegen op de muziek. Al zijn vrienden applaudisseerden en floten toen ik begon te dansen. Ik werkte me om hem heen, danste rond de stoel terwijl zijn ogen me keer op keer op en neer bekeken. Het leek alsof hij het naar zijn zin had en ik was best blij voor hem. Ik danste een beetje om hem heen, wiegde met mijn heupen en boog af en toe voorover om mijn ronde kont te laten zien, wat veel gefluit en gejuich van alle jongens opleverde. De aandacht die ze me gaven, gecombineerd met het schot dat ik had genomen, ontspande me een beetje en ik begon er echt in te komen. Ik begon nog meer te wiegen en danste heel dicht tegen hem aan.

Terwijl ik danste begonnen zijn vrienden me toe te juichen.

Hij had een glimlach op zijn gezicht van oor tot oor. Terwijl ik danste begonnen zijn vrienden me toe te juichen en moedigden me aan mijn shirt uit te trekken. Eerst negeerde ik ze, maar om de een of andere reden begon ik de knoopjes van mijn blouse los te maken. Beetje bij beetje maakte ik alle knoopjes los en schoof langzaam mijn blouse uit. Ik kon niet geloven dat ik dit deed. Toen ik het eenmaal uit had, liet de jongen een luid gejuich horen toen ik daar in mijn BH stond. Ik danste verder en wreef zelfs mijn decolleté in het gezicht van de bruidegom.

Na een paar minuten zo gedanst te hebben, bleven de jongens me aanmoedigen en al snel begon ik mijn broek uit te trekken. Ik was echt gek geworden. Binnen een paar minuten stond ik in mijn beha en slipje te dansen voor al die jongens. Ik wiebelde met mijn heupen en schudde met mijn kont voor hem terwijl zijn vrienden me aanmoedigden. Ik danste een paar minuten op deze manier voordat ik verder ging en langzaam mijn beha losmaakte. Ik plaagde hem een beetje voordat ik uiteindelijk mijn beha op de grond liet vallen en mijn tieten aan iedereen liet zien. Dat lokte het luidste applaus van de avond uit van alle jongens. Ik danste met mijn tieten vlak bij zijn gezicht en pakte uiteindelijk zijn achterhoofd vast en trok hem ertussen. Ik wreef ze over zijn hele gezicht en voelde hoe zijn tong een van mijn tepels likte. Ik stond toe dat hij ze stuk voor stuk likte en dat lokte weer een luid gejuich van de jongens uit.

Ik kon zijn stijve door zijn broek voelen.

Na een paar minuten met mijn tieten over zijn gezicht gewreven te hebben, stond ik op en keek weg van hem. Ik ging voor hem staan, met mijn gezicht in de tegenovergestelde richting en begon met mijn kont te wiebelen voor hem. Langzaam trok ik me terug en ging op zijn kruis zitten en wreef er met mijn kont tegenaan. Ik kon zijn stijve door zijn broek voelen. Ik begon er met mijn kont tegenaan te schuren en vroeg hem of hij het lekker vond. Hij glimlachte alleen maar terwijl ik doorging met schuren. Toen ik opstond zag ik dat hij naar beneden reikte en zijn broek openritste. Hij haalde zijn pik tevoorschijn en begon zichzelf te strelen. Ik kon het hem niet kwalijk nemen, want ik zou waarschijnlijk hetzelfde doen als ik in zijn schoenen stond.

Ik danste verder terwijl de jongens me aanspoorden om mijn slipje uit te trekken en mijn poesje te tonen. Eerst plaagde ik hen en zei nee met mijn vinger. Zij bleven me aanmoedigen en spoedig greep ik mijn slipje en gleed het uit. Ik was zeker verder gegaan dan ik had verwacht en zat er tot over mijn oren in. Ik bleef dansen en wiebelde met mijn kont naar de bruidegom terwijl hij zijn pik bleef strelen. Ik ging zelfs op mijn tenen staan, zodat hij mijn kutje goed kon zien. Ik voelde mezelf opgewonden worden bij de gedachte aan al die vreemden die naar me keken terwijl ik naakt voor hen danste.

Terwijl ik met mijn kont naar hem wiebelde, begon ik naar hem toe te schuifelen. Ik wilde mijn blote kont tegen zijn pik drukken en hem ervan laten genieten. Ik liep naar hem toe terwijl hij zichzelf streelde en liet me zakken om tegen zijn pik aan te schuren. Hij hield zijn pik recht omhoog en wat er toen gebeurde was onvermijdelijk. Hij was zo hard als staal, en ik was nat van opwinding en die lul drong met gemak mijn kutje binnen. Verrassend genoeg genoot ik van het gevoel en ik liet me erop zakken tot hij in me begraven was. De jongens juichten ons allemaal toe terwijl hij mijn heupen vastpakte en me begon te heffen en te laten zakken op zijn pik.

Ik verloor alle controle en gaf toe aan mijn verlangens en stond toe dat deze kerel me stevig neukte waar al zijn vrienden bij waren. Terwijl hij dat deed, keek ik om me heen en zag dat alle andere kerels hun pik ook tevoorschijn hadden gehaald en zichzelf nu ook aan het strelen waren. Ik kon niet geloven wat er voor me stond. Zoveel staalharde natte pikken die zomaar in mijn kutje konden klaarkomen.

De bruidegom begon me te neuken.

Terwijl de bruidegom me neukte, keek ik naar zijn vriend. Terwijl we naar elkaar staarden, liep hij naar ons toe en voor ik het wist stond zijn harde pik recht voor mijn gezicht. Hij reikte naar beneden, pakte mijn hoofd vast en leidde me naar zijn pik. Ik deed mijn lippen van elkaar en nam hem in mijn mond en begon hem te pijpen. Ik weet niet wat me bezielde, maar ik was snel een getrouwde neukslet gevuld met cum aan het worden. De bruidegom boorde zijn harde pik in mijn natte poesje terwijl ik de andere heerlijk pijpte.

De bruidegom verhoogde zijn tempo en ik begon flink op en neer te bewegen op zijn schoot. Hij deed dit een paar minuten lang en ik hoorde hem al snel grommen en voelde hem in mij klaarkomen. Hij overspoelde mijn kutje met zijn hete sperma terwijl zijn beste vriend bijna klaar kwam op mijn gezicht. Toen hij zijn laatste lading had weggeschoten, duwde hij me overeind en de vriend begeleidde me naar de bank. Hij ging zitten en zei dat ik op mijn knieën voor hem moest gaan zitten. Ik deed wat me gezegd werd en begon weer aan zijn pik te zuigen. Terwijl ik dat deed kwam een van de andere jongens met zijn pik in zijn hand naar me toe en ging achter me op de grond zitten. Hij ging op zijn knieën zitten terwijl ik mijn benen automatisch spreidde en hem uitnodigde binnen te komen.

Hij drong gemakkelijk mijn kletsnatte met sperma doordrenkte kutje binnen en greep me snel bij mijn heupen en begon woest op mijn kutje te beuken. Tegelijkertijd bleef ik de vriend pijpen en al snel pakte hij me bij het hoofd en duwde me naar beneden tot zijn pik diep in mijn keel zat. Hij begon toen golf na golf van zijn hete sperma in mijn keel te spuiten, en ik slikte elke druppel door. Toen hij zijn laatste lading had afgeschoten, likte ik zijn pik schoon en hij stond op van de bank en werd vervangen door een van de andere jongens. Ik nam snel de pik van die kerel in mijn mond en begon erop te zuigen terwijl mijn poesje verder geneukt werd. Zijn vriend die mij van achteren nam was ook klaargekomen en ik voelde een golf van sperma in mijn buik.

Naarmate de nacht vorderde, neukte elke kerel me om de beurt doggystyle, ook anaal en had ik zes pikken in de mond gehad. Ik had in één nacht meer sperma in mijn kutje genomen dan ik waarschijnlijk in een jaar had gehad. Ik weet niet waarom ik dat deed, maar ik stond elke kerel toe om me te neuken zo vaak als zij wilden. Ik had mezelf aan deze kerels uitgeleend om wat geld te verdienen. Toen ik opstond golfde er een spermavloed langs mijn benen naar beneden, mijn buikje vol geslikt en gezicht en haar zaten eronder. Ik was een echte cumcontainer. De kerels waren uiteindelijk flink moe en overhandigden me een bootlading geld. Ik ging terug naar de bus waar ik mezelf kon opfrissen. Mijn kutje deed pijn van al die pikken, maar mijn tasje was overvol met geld. Terwijl ik de bus terug naar het kantoor reed, keek ik naar mijn tas en vroeg me af of dit misschien niet zo’n slechte manier was om aan geld te komen…