Een verhaal over een jongen die een luier draagt door blaasproblemen. Een foto is er niet bij, maar deze Duitse mevrouw is elke week te zien in haar luier tijdens een live show.


We hielden elkaars handen vast terwijl we kusten, en mijn goed ontwikkelde borsten drukten tegen hem aan toen ik hem de eerste keer in zijn luier liet klaarkomen. In ons laatste jaar wist iedereen op de universiteit van Paul’s beschadigde blaas, waardoor hij luiers moest dragen. Hij had een paar vrienden, maar hij bleef uit de buurt van meisjes zoals ik, die hem afschrikten. Hij had wel mijn aandacht getrokken tijdens gym, waar hij demonstreerde hoeveel pull-ups hij kon doen. Hij had meer in zijn mars dan je op het eerste gezicht zou zeggen, dus ik loog over waar ik naartoe ging na college en liep met hem mee naar huis. Hij friemelde met zijn handen en keek naar beneden om niet naar mijn borsten te hoeven staren, maar ik betrapte hem erop dat hij er toch naar keek.

Om eerlijk te zijn, keek ik naar zijn broek om te zien of hij een luier droeg. Ik vermeed dat onderwerp helemaal en vroeg hem of hij ooit een vriendin had gehad. Hij zei natuurlijk, “nee.” Ik vroeg of hij ooit een meisje had gezoend, waarop hij zijn eerste antwoord herhaalde. Ik bood aan zijn eerste te zijn als hij dat wilde. Hij bevroor. Niet in staat om te spreken, ondanks dat het duidelijk was dat hij het wilde. Hij wist gewoon niet of hij mijn aanbod serieus moest nemen. Ik pakte zijn hand en keek op naar zijn schattige gezicht om te laten zien dat ik het meende. Ik leunde dichter naar hem toe, waarop hij eindelijk de hint begreep en zijn lippen op de mijne drukte. Hij wist niet wat te doen behalve zijn lippen op elkaar te drukken, dus ik bewoog mijn mond zo langzaam mogelijk rond de zijne en stapte zo dicht mogelijk naar elkaar toe, zodat onze lichamen elkaar konden raken.

Mijn nieuwsgierigheid werd groter, want ik wilde de aanwezigheid van zijn luier bevestigen. Ik drukte me tegen zijn kruis aan en dwong mijn borsten om ook zijn borst te raken. Hij onderbrak onze kus. Ik was bang dat ik te ver was gegaan, maar ik hoorde een vage “ah!” uit zijn mond ontsnappen terwijl hij mijn hand vastpakte. Ik dacht zeker dat ik iets voelde trillen in zijn onderlichaam, waar ik de onmiskenbare zachtheid van zijn luier ontdekte. Op dat moment wist ik dat ik hem in zijn luier had laten klaarkomen. Hij probeerde zijn verlegenheid en schaamte te verbergen achter zijn gestotter en zijn blik van me af te wenden, maar ik flapte eruit: “Heb ik je in je luier laten klaarkomen?” Paul’s gezicht kleurde rood. Ik streelde zijn wang, wetende dat hij niet kon antwoorden. “Het is oké,” stelde ik hem gerust. “Ik vind het wel leuk. Wil je naar buiten?” Ik verbaasde zelfs mezelf met de vraag, maar ik greep het moment aan door hem opnieuw te zoenen om mijn oprechtheid te tonen. Hij knikte als antwoord. Toen we uit elkaar gingen, betrapte ik hem erop dat hij zijn broek aan het verstellen was om plaats te maken voor de troep die ik hem in zijn luier had laten doen.

Paul laten klaarkomen in zijn luier werd mijn obsessie. Bij onze tweede ontmoeting nodigde ik hem uit op een afgelegen plek aan de zijkant van ons gebouw. We hebben gezoend. Ik drukte mezelf tegen zijn geluierde kruis, waardoor hij binnen de kortste keren weer in zijn luier klaarkwam. Ik wist meteen wanneer het gebeurde, want hij pauzeerde even terwijl we kusten, in een poging te verbergen wat er was gebeurd. Ik moest onze ontmoetingen laten escaleren om hem over de rand te blijven duwen. De derde keer vroeg ik hem mijn borst aan te raken, waarop hij aarzelde om zijn duidelijke verlangen te vervullen. Het hemd dat ik droeg, onthulde ook delen van mijn beha waar hij naar bleef staren terwijl hij dichter naar mijn borst kroop. Hij verloor opnieuw de controle over zijn in zijn luier genestelde geslacht toen zijn hand mijn borst ontmoette. Deze keer deed hij geen moeite om de extase op zijn gezicht te verbergen. De volgende keer dat we elkaar ontmoetten, moest ik tegen de hardheid in zijn luier aan schuren om hem te laten klaarkomen. Het was duidelijk dat hij zijn beheersing verbeterde, dus nodigde ik hem bij mij thuis uit voor onze volgende ontmoeting. Hij aarzelde eerst, maar stemde toe toen ik beloofde dat we alleen zouden zijn.

Toen hij aankwam, sleurde ik hem in een mum van tijd mee naar mijn kamer en sloot de deur achter me. Hij zag er zo nerveus uit, maar ik ook. Dit was de eerste keer dat ik een jongen meenam, maar ik voelde me veilig en op mijn gemak bij hem op een manier die ik bij geen van de andere jongens die ik kende had gevoeld. Ik kon hem alles vragen en hij zou het me niet kwalijk nemen, dus stelde ik de vraag die ik het meest in mijn hoofd had sinds we elkaar kenden. “Paul,” vroeg ik, “is het goed als ik je luier zie?” “Nou…ik…” stamelde hij. “Het is goed als je dat niet doet.” “Nee. Ik bedoel… ik ben gewoon verbaasd dat je dat wilt.” Ik stapte dichter naar hem toe. “Ja, Paul,” bekende ik. “Dat wil ik echt.” “Beloof je dat je niet zult lachen?” “Dat beloof ik.” Hij knoopte zijn broek los en trok hem naar beneden. Mijn opwinding dreigde los te barsten terwijl ik mijn handen boven mijn buik hield. Hij schopte zijn broek opzij toen hij hem uit had en tilde zijn shirt op zodat ik zijn hele luier kon zien. Ik zag de donkere plekken op zijn luier die verraadden dat hij in zijn broek had geplast, wat me eraan herinnerde waarom hij dat moest doen. Maar in plaats van medelijden te hebben, werd ik opgewonden en stapte op hem af. “Mag ik… het aanraken?”