Het verhaal van een man die kennismaakt met de gescheiden Spaanse buurvrouw. En ja, ze is mooi en rondborstig en als de eigen relatie in een dipje zit. Foto ter illustratie, dat is Latina Sara. 😍

Het is allemaal gebeurd door mijn Spaanse vrouw. Begrijp me niet verkeerd, ik geef haar niet echt de schuld, maar zonder haar zou het nooit gebeurd zijn. Laat ik bij het begin beginnen. Mijn vrouw en ik zaten samen op de middelbare school en hoewel we geen afspraakjes hadden, hoorden we bij dezelfde groep. Nadat we afgestudeerd waren, begonnen we samen tijd door te brengen en zes maanden later trouwden we, nadat zij zwanger was geworden van ons eerste kind. Drieëntwintig jaar en nog twee kinderen later, en onze laatste was het huis uit, besloten we onze levensstijl te veranderen.

Onze jongste zat op de universiteit in de hoofdstad toen hij de ware ontmoette en ons vroeg hem al zijn spullen te sturen. Nu waren we nog maar met zijn tweeën in ons te grote en te lege huis. We verkochten op het juiste moment, niet lang voordat de zeepbel barstte, gelukkig voor ons, en kochten een kleiner, ouder huis voor een goede prijs. Er was werk aan, maar omdat ik timmerman van beroep ben, kon ik het meeste werk zelf doen, wat ons veel geld bespaarde.

En we betaalden het met de opbrengst van ons vorige huis, dus we hadden geen hypotheek om ons zorgen over te maken. Selma werkte al jaren parttime en dat bleef ze doen om zich thuis niet te vervelen, maar meestal werkte ze maar drie dagen per week zodat ze veel vrije tijd overhield. Omdat ze veel thuis was, leerde ze veel van de buren kennen. Mijn contact beperkte zich meestal tot de weekends, als ik in de tuin aan het werk was, of in het voorbijgaan als ik ‘s morgens of ‘s avonds kwam of ging. Zij daarentegen zag de buren meer en een paar van de roddelaars uit de buurt hielden haar op de hoogte van het reilen en zeilen in de buurt.

Daardoor konden we zeggen wiens kinderen zich misdroegen en wie te veel dronk of wiens huwelijk op de klippen zou zijn gelopen. Er waren zeker problemen in het paradijs vier huizen van ons vandaan en het was zo duidelijk dat zelfs ik het kon zien. Toen we hier twee jaar geleden kwamen wonen, zagen we het echtpaar hun dochtertje in de kinderwagen duwen en we zeiden hen in het voorbijgaan gedag, maar meestal hielden ze zich op de vlakte. Toen begonnen de ruzies, of werden ze erger, zodat iedereen in de buurt het kon horen.

Op een avond vertelde mijn vrouw me dat de politie er overdag was geweest en hoewel er niemand was gearresteerd, zag ze de man vertrekken met een haastig ingepakte tas. Al snel kwamen de berichten dat ze gingen scheiden. Soms zag ik ‘s morgens, als ik wegging, de vrouw die haar dochter naar school bracht en meestal gekleed was in een medisch schort. Ze zei altijd gedag als ze langsliep en leek veel vrolijker, alsof er een donkere wolk van haar hoofd was verdwenen. Natuurlijk zag mijn vrouw haar meer dan ik omdat ze meer thuis was en ze werden vriendschappelijk en een paar keer paste Selma op het kleine meisje, dat Elizabeth heette, als haar moeder Samantha niemand anders had om op haar te passen. Omdat we nu een leeg nest hadden wilde mijn vrouw graag iemand bemoederen en kleine Liz paste perfect in het plaatje. Het was een schattig kind dat dol was op Selma en haar elke keer omhelsde als ze haar zag.

Aan de andere kant was ik altijd blij haar moeder te zien. Samantha was een, rondborstige Latina met lang en krullend bruin haar dat bijna tot haar middel reikte en ze had flitsende zwarte ogen. Kortom een heerlijke Spaanse buurvrouw. Sinds haar man verhuisd was, droeg ze kleding waarin haar figuur beter tot zijn recht kwam, als ze geen operatiekleding droeg voor haar werk als verpleegsters. Misschien had ik als getrouwde man haar dikke kont en grote ronde borsten niet moeten opmerken, maar ik zag er geen kwaad in om te kijken, hoewel ik weet dat veel vrouwen, waaronder Selma, het daar niet mee eens zouden zijn. Maar ik was getrouwd, niet dood, en sinds ik getrouwd was, was ik nooit vreemdgegaan of had ik zelfs nooit geprobeerd mezelf in een situatie te brengen waarin ik in de verleiding zou komen.

Er was niets mis mee om een aantrekkelijke vrouw op te merken; in mijn ogen zijn ze de mooiste van Gods scheppingen. En om eerlijk te zijn, als ik Samantha’s kant opkeek, glimlachte ze steevast naar me en vaak leek ze in het voorbijgaan de zwaai van haar heupen en kont te overdrijven. Ongetwijfeld verwelkomde ze als vrouw in scheiding alles wat haar aantrekkelijk en begeerlijk deed voelen, zo zag ik het. Trouwens, ik heb nooit met haar geflirt of iets ongepasts met haar gedaan, het was alleen maar oogcontact.

Misschien als mijn vrouw en ik vaker relaties hadden gehad, zou het niet zo gegaan zijn. Misschien ben ik nu aan het rationaliseren. Om eerlijk te zijn ging het bergafwaarts met ons seksleven sinds de geboorte van de laatste van onze kinderen, drie baby’s in vijf jaar kan dat met een huwelijk doen. Maar zelfs toen ze allemaal naar school waren en we meer tijd hadden leek Selma tevreden met onze wekelijkse vrijpartijen.

Ik wilde meer, want ik was nog steeds midden twintig, maar ik leerde omgaan met minder. Met het verstrijken van de jaren zou ik graag teruggegaan zijn naar één keer per week omdat onze sessies minder frequent werden en net zo erg was dat er geen afwisseling was. Elk standje behalve het standaard missionarisstandje veroorzaakte pijn of ongemak aan een deel van haar lichaam, zei ze, en pijpen gebeurde niet, behalve bij een paar zeldzame gelegenheden als ze dronken en speels was of op mijn verjaardag. Zelfs dat was nu jaren geleden en hoewel ik fit en in vorm bleef met een nog steeds gezond libido werd masturbatie mijn belangrijkste seksuele uitlaatklep.

Ik had mijn werkplaats in de kelder voor mijn houtbewerking en andere projecten en ik bewaarde daar meestal mijn laptop. Als ik er niet meer tegen kon, ging ik naar naughtylust.com en bekeek de vrouwen terwijl ik mezelf wat eenzame verlichting bracht. Het was verre van een perfecte situatie, maar het was wat het was en ik ging ermee om. Dus tot die noodlottige feestdagen. Een paar jaar geleden had ik een paar houten rendier figuren gemaakt om de tuin te versieren en zodra het december was, zou ik ze buiten zetten en lichtjes aan het huis hangen.

Als kind was ik al dol op deze tijd van het jaar, dus ging ik het huis helemaal versieren en het feit dat het me bezig hield, was een pluspunt. Als ik klaar was, had ik een van de mooist versierde huizen van de buurt en de kinderen uit de buurt keken hun ogen uit. Hoe dan ook, op een avond tijdens het avondeten begon Selma me te vertellen hoe die arme kleine Liz dol was op onze versieringen, maar sinds haar vader verhuisd was, was er niemand meer om de buitenkant van haar huis te versieren.

“Weet je Alex, dit is een kans om een jong meisje te helpen iets te hebben om in te geloven”, zei ze tegen me. “Je hebt zaterdag wat vrije tijd en Samantha heeft alle lichtjes. Ze heeft alleen iemand nodig om ze op te hangen en ik zei haar dat jij dat graag zou doen en ze was buiten zichzelf van vreugde toen ze het hoorde. Ik hoop dat je het niet erg vindt.” “Het zou leuk zijn geweest om het eerst aan mij te vertellen, aangezien ik degene ben die het zal doen” antwoordde ik. “Nou, je hoeft het niet te doen, weet je. Ik dacht dat je er geen probleem mee zou hebben, maar ik kan wel een smoes verzinnen als je wilt.” “Nee ik denk dat ik het wel kan doen, zaterdag is vrij. Ik wou alleen dat ik gevraagd werd, dat is alles.” Zaterdag was het zonnig, maar winderig en fris, zoals het een half december ochtend betaamt. Terwijl ik zat te nippen van mijn tweede kop koffie na het ontbijt maakte Selma zich klaar om een dagje kerstinkopen te gaan doen.

Ze gaf me een afscheidskus op de wang en liep naar de deur. Ze draaide zich vlak voor ze wegging om en sprak me aan. “Ik ben op tijd terug voor het eten Alex, Samantha zei dat het goed was om na 10:00 uur te beginnen. Wees voorzichtig en ik zie je later.” “Tot ziens schat en geef niet al ons geld uit” zei ik haar met een grijns. Ze snoof en sloot de deur achter zich terwijl ik grinnikte. Binnen een kwartier had ik mijn jas en werkhandschoenen aan en stond ik in mijn achtertuin mijn ladder te halen. Binnen vijf minuten om tien over tien stond ik bij Samantha aan te bellen. Na twee minuten en geen antwoord belde ik opnieuw en deze keer dacht ik dat ik iets hoorde naderen. De deur van mijn Spaanse buurvrouw ging open en Samantha stond daar in een rode badjas. “Goedemorgen Alex” zei ze met een grote glimlach “sorry dat ik je zo lang op de stoep heb laten staan maar ik kom net uit de douche. Waarom kom je niet binnen dan zal ik je laten zien waar de versieringen zijn.”

Omdat ik sprakeloos was knikte ik alleen maar als antwoord. Samantha droeg geen dikke badstof badjas zoals ik na de douche, maar een zijdezacht jasje dat nauwelijks tot halverwege haar dij reikte en ook een royale hoeveelheid van haar volle boezem onthulde. Ze draaide zich net opzij zodat ik me langs haar moest wringen om de foyer binnen te gaan. Terwijl ik dat deed, kon ik de gemengde geuren van bessen en zeep die van haar af kwamen ruiken en het was heerlijk. Eenmaal voorbij sloot ze de deur achter ons en duwde me naar voren de woonkamer in. “Ik wil je hier echt voor bedanken Alex en ik kan me niet voorstellen hoe ik je op de juiste manier mijn dankbaarheid kan tonen.

Voor je begint, wil je koffie of iets te eten?” “Nee dank je, ik heb net ontbeten en koffie gedronken” antwoordde ik, maar ik wilde haar wel proeven zoals ze eruit zag en rook al moest ik die gedachte uit mijn hoofd dwingen. “Het is zo koud buiten vandaag, ik heb echt medelijden met je, maar Elizabeth zal zo verrast en blij zijn. De versieringen zijn in de kelder, dus volg mij.” De woonkamer was al versierd en ik ving een glimp op van een boom vanuit mijn ooghoek toen we erdoorheen liepen, maar ik gaf toe dat het moeilijk was om mijn blik los te rukken van haar dikke kont die voor me heen en weer wiegde.

De ingang naar de kelder bevond zich in haar knusse en warme keuken en al gauw stonden we daar beneden. “De spullen zijn hier ergens” zei Samantha terwijl ze de weg leidde naar een paar planken langs een muur. Toen ze zich vooroverboog en begon te rommelen werd ik bijna gek. Haar rode gewaad rees omhoog, onthulde haar dikke benen en stopte net voordat ik haar kont kon zien. Toen ze gevonden had wat ze zocht, draaide Samantha haar hoofd weer naar me toe en glimlachte toen ze zag waar mijn ogen naar keken. “Vind je het erg om me een handje te helpen – met de lichten bedoel ik” zei Samantha met een grijns op haar mooie gezicht. Ik hurkte naast haar neer en we waren zo dichtbij dat onze lichamen elkaar bijna raakten.

Haar geur bedwelmde me nu en ik voelde dat het bloed begon te stromen waar ik hoopte dat het niet zou stromen, maar ik begreep waarom het wel deed. Mijn hand raakte de hare toen ik de dozen met ijspegel lichtjes van haar overnam waardoor ik huiverde van onderdrukte begeerte. Snel stond ik op om wat afstand tussen ons te nemen, maar Samantha kwam meteen na mij overeind en hield zich vast aan mijn arm.

We stonden tegenover elkaar en het enige dat me voor onmiddellijke problemen behoedde was het feit dat ik een halve meter langer was dan zij. Als Samantha langer was geweest, had ik haar misschien gekust, maar in plaats daarvan draaide ik me om en stapte weg. Terwijl ik dat deed, raakte mijn arm haar volle borst en hoewel die bedekt was, voelde ze zacht en meegaand aan. Snel maakte ik wat ruimte tussen ons door naar de trap te gaan en de dozen op de trap neer te zetten. Samantha was vlak achter me gevolgd en stond op een meter afstand. “Samantha, heb jij verlengsnoeren voor zwaar gebruik?

En waar steek ik ze in het stopcontact?” vroeg ik haar en probeerde me te concentreren op het werk. “Ja ik heb verlengsnoeren, de oranje soort voor buiten, toch?” vroeg Samantha waarop ik knikte als antwoord. “En wil je ook iets aansluiten” zei ze en terwijl ze dat deed, leunde Samantha een beetje voorover waardoor ik een nog beter zicht kreeg op de bovenste helft van haar volle borsten.

Mijn ogen werden er naartoe getrokken als een mot naar een vlam. Hoewel ik besefte dat ik aan het staren was, hield ik niet op. Samantha moest weten wat ze deed, dus als ze wilde dat ik keek dan had ik daar zeker geen probleem mee. “Ja Samantha, heb je een stopcontact buiten?” Ze fronste haar wenkbrauwen alsof ze nadacht voor ze antwoordde. “Ik denk dat er een onder het voorportaal is, ik heb me nooit echt zorgen gemaakt over die dingen.” “Oké, ik zal het nakijken en zo niet, dan moeten we iets verzinnen”, zei ik tegen haar. “Ooh, verzin maar iets, dat klinkt goed” antwoordde Samantha ondeugend, terwijl ze mijn onschuldige vraag in een toespeling veranderde en ik me naar de trap haastte voordat ik in de problemen zou komen. Zonder op haar te wachten ging ik direct naar buiten en ging aan de slag. Eerst controleerde ik of er een stopcontact met aardlekschakelaar was en daarna zette ik mijn ladder op.

Gedurende het volgende uur en een kwartier hing ik de lampen op aan de dakgoten van de eerste verdieping. Nadat ik ze had aangesloten en gecontroleerd of alles werkte, zag ik dat er nog een heleboel lampen over waren, dus belde ik aan. Toen Samantha de deur opendeed had ze verrassend genoeg nog steeds haar badjas aan, zelfs na al die tijd die verstreken was. “Oh, die extra lampen die we op de dakgoot boven de tweede verdieping hebben gebruikt. Je hoeft ze niet op te hangen als je dat niet wilt” zei ze met een bijna smekende uitdrukking op haar gezicht nadat ik naar de extra lampen had gevraagd. “Geen probleem Samantha, nu ik toch zo ver ben gekomen zal ik het afmaken. Maar ik kan mijn ladder niet gebruiken om daar te komen.” “Mijn ex stond altijd op het lagere dak als hij ze ophing Alex.” “Oké, ik denk dat ik met mijn ladder wel op het onderste dak kan komen en ze dan ophangen” zei ik tegen haar. “Doe niet zo gek Alex. Het is veel makkelijker en veiliger om gewoon uit het raam te klimmen dan op en af de ladder te klimmen.

Met tegenzin moest ik haar logica volgen. Het was niet zo dat ik de moeilijkere weg wilde nemen, maar ik wilde voorkomen dat ik weer in Samantha’s huis zou komen. Ik mag dan geen genie zijn als het om het andere geslacht gaat, maar zelfs ik kon zien dat haar bedoelingen niet helemaal onschuldig waren. Het feit dat ze nog steeds niet aangekleed was deed me vermoeden dat ze hoopte dat ik iets met haar zou proberen. Ik was niet van plan dat te doen, maar ze moet gehoopt hebben dat ik het zou doen. Opnieuw volgde ik haar wiegende heupen en kont, maar deze keer de trap op.

Ik deed een stap achteruit om niet te dicht achter haar te zitten, wat er helaas toe leidde dat ze in een perfecte hoek stond, zodat ik onder de onderkant van haar badjas kon kijken. Mijn ogen vingen een glimp op van haar dikke billen en een flits van haar roze voor ik mijn blik op mijn voeten richtte om verdere verleiding te vermijden. Samantha leidde me naar de voorste slaapkamer, die toevallig van haar was. De muren waren crème geschilderd met bijpassende gordijnen en de meubels waren van licht hout.

Het bed leek op zijn minst flink groot met het luxe beddengoed verfomfaaid en in wanorde. Er waren twee ramen die op het dak uitkwamen en ik verspilde geen tijd om het raam naast het voeteneinde van het bed te openen en naar het dak te klimmen. Ik sloot eerst het venster en begon meteen de lampen op te hangen en was al gauw over de helft. Het was toen ik bij het tweede raam was dat de moeilijkheden me vonden en me stevig vastpakten.

Terwijl ik de lampen boven aan het ophangen was, keken mijn ogen toevallig naar het raam voor mij. Het feit dat ik de lampen niet liet vallen of erger nog, viel was bijna een wonder. Er hingen zware gordijnen over het raam, maar ze waren een beetje opzij getrokken zodat ik naar binnen kon kijken. Samantha lag op het bed met haar hoofd rustend op een kussen en een baldadige uitdrukking op haar gezicht. Maar het was het feit dat haar kamerjas wijd open stond en haar handen bezig waren zichzelf te strelen dat me schokte. Een hand kneep en kneep in een tepel die haar grote borst bedekte, terwijl de andere tussen haar gespreide benen begraven was en met haar kutje speelde.

Ik weet niet hoe lang ik daar onbeweeglijk stond te staren naar het beeld van mijn lieftallige Latina buurvrouw die zichzelf verwende, maar ik voelde mijn bloed naar mijn snel stijgende pik stromen. Plotseling realiseerde ik me dat ze nu naar me terugstaarde en toen onze ogen elkaar ontmoetten likte Samantha suggestief haar rode lippen terwijl haar handen hun bewegingen voortzetten. Elke zenuw in mijn lichaam schreeuwde om naar binnen te stormen en haar zonder genade te nemen, terwijl mijn hersenen probeerden de controle terug te krijgen.

Met een uiterste krachtsinspanning rukte ik mijn ogen los van Samantha en hervatte mijn werk. Binnen een paar minuten was ik klaar met het ophangen van de lampen en als ze niet zo goed waren opgehangen als de vorige, wie kon het me kwalijk nemen. Mijn erectie was niet gekrompen, in feite voelde hij harder dan ooit, maar ik maakte me sterk om zo snel mogelijk naar binnen te gaan en weg te komen van mijn sexy buurvrouw.

Terwijl ik het uiteinde van het touw aan een verlengsnoer verbond, opende ik het raam en ging met de voeten naar binnen. Toen ik stond zag ik dat Samantha op me wachtte en dat haar badjas open bleef, terwijl een van haar handen nog steeds met haar grote, volle borst speelde. Voordat ik tijd had om te bewegen reikte haar vrije hand uit en pakte de prominente bobbel in mijn broek, kneep er zachtjes in en maakte me gek van verlangen. “Samantha…” begon ik maar ze verplaatste haar hand van haar borst naar mijn mond en ik kon haar sappen erop proeven en ruiken terwijl haar vinger tegen mijn lippen drukte. “Shh Alex, niet praten.

Daar is het nu de tijd niet voor, nu is het tijd voor actie.” Terwijl ze dat zei ging haar hand verder met haar toverkunsten op mij uit te oefenen, het lukte haar zelfs om mijn gulp open te krijgen en haar kleine hand in mijn broek te laten glijden. Ze haalde haar hand van mijn mond en pakte daarmee mijn gehandschoende hand en bracht die naar haar volle borst. Ik pakte haar vast en Samantha hijgde van het ruwe materiaal dat over haar zachte huid wreef, maar toen ik eenmaal haar tepel tussen mijn duim en wijsvinger kneep, kreunde ze van genot.

Voorover leunend nam mijn mond haar andere tepel naar binnen waar mijn tanden er in knepen. Haar hand hield me nu stevig tegen haar boezem waar ik gretig op haar erecte tepel zoog. Samantha was er inmiddels in geslaagd mijn erectie door mijn ondergoed te halen en haar vingers streelden hem zachtjes. Het voelde hemels aan toen ze hem van de basis naar mijn gevoelige hoofd pompte toen ze zich zonder waarschuwing van me losrukte en met haar lichaam naar beneden zakte. Terwijl ze hem bij de schacht vasthield strekte ze haar kleine roze tongetje uit en streek langs mijn gezwollen hoofd.

Een kreun ontsnapte uit mijn mond waardoor ze opkeek met een brede glimlach voordat ze haar lippen van elkaar deed en me doorslikte. Haar warme mond voelde hemels aan terwijl ze op en neer langs mijn schacht ging, ongeveer de helft van mijn erectie nam en zich dan terugtrok om dan weer naar beneden te glijden. Haar natte tong likte de gevoelige onderkant onder mijn hoofd en terwijl Samantha dit allemaal deed, hield ze haar donkere ogen stevig op de mijne gericht.

Eerst trok ik mijn handschoenen uit en liet ze op de grond vallen, waar ze snel werden vergezeld door mijn jasje en shirt, zodat ik mijn borst bloot had. Intussen nam Samantha me nu dieper in haar mond waarbij mijn gezwollen hoofd bij elke beweging van haar hoofd de ingang van haar keel bereikte. Mijn hand vond haar krullende donkere haar dat ik tussen mijn vingers vastpakte. Ik leunde zijwaarts zodat mijn andere hand haar tepel kon bereiken en eenmaal ik dat gedaan had draaide ik er zachtjes aan. Samantha kreunde terwijl ze me in haar mond hield, maar ik wist dat als dit zo doorging ik eerder zou klaarkomen dan ik zou willen.

Met tegenzin bracht ik mijn heupen naar achteren terwijl ik Samantha met haar haar op haar plaats hield tot met een plop mijn pik vrij was. Ze leek teleurgesteld toen mijn erectie haar mond niet meer vulde en probeerde hem weer tussen haar lippen te nemen, maar ik hield haar met een woord tegen. “Nee Samantha, ik zal klaarkomen als je weer begint. Eerst wil ik je zoete kutje proeven” zei ik met een ferme stem tegen haar. Ze glimlachte toen ze dat hoorde en ik hielp haar overeind om haar vervolgens achterover op het bed te duwen toen ze eenmaal overeind stond.

Mijn hand greep haar been en ik sleepte haar meegaande lichaam in de positie die ik van haar verlangde. Samantha lag op haar rug op het bed in een diagonale positie ten opzichte van het matras. Een van haar dikke benen lag op het bed, de andere bungelde er vanaf. Op mijn hurken leunde ik naar voren, zodat mijn gezicht zich op enkele centimeters van haar natte roze spleet bevond. Het bleek dat Samantha zich niet scheerde of waxte, maar haar volle bosje was zo getrimd dat de haartjes heel kort waren. Ik ademde mijn warme adem uit zodat die haar kietelde terwijl hij over haar schaamlippen ging en haar streelde waardoor ze begon te beven van lust. Eerst kuste ik haar binnenste dij van net boven haar knie en werkte me een weg naar net onder haar poesje voordat ik overschakelde naar haar andere been. Tegen die tijd kronkelde Samantha, maar ik bleef haar plagen door nu met mijn tong over de zijdeachtige huid van haar dij te gaan.

Tegen de tijd dat ik mijn tong over haar andere been had laten gaan was Samantha op haar breekpunt. “Alsjeblieft Papi, hou op me zo te kwellen” gromde ze met een hese stem. Ik hief mijn hoofd op zodat ik haar kon aankijken en glimlachte boosaardig. Mijn vingers graaiden even langs haar natte, gezwollen lippen voor ik ze weer van haar af bewoog, maar nu verlangde ik er te veel naar om haar te proeven om nog langer te plagen. Mijn duim en vinger spreidden haar lippen, waarna mijn tong zich uitstrekte en in haar sappigheid spiesde. Ik geloof dat we op dat moment allebei tegelijk kreunden. Mijn tong kroop dieper in haar sappigheid en ze smaakte heerlijk. Ik begon haar heen en weer te bewegen en raakte de wanden van haar vrouwelijke tunnel aan. Na een paar minuten haar natte diepten te hebben verkend, begon ik de omtrek van haar gezwollen lippen te volgen, terwijl ik haar binnenste kietelde met mijn pink.

Ze probeerde haar kutje erop te duwen maar ik had andere plannen dus trok ik het van haar af waardoor ze een teleurgestelde kreet slaakte. Mijn tong cirkelde nu rond haar stijve clitoris, maar ik vermeed het direct aan te raken. In plaats daarvan plaagde ik Samantha door zo dichtbij te komen. Eindelijk, toen ze bijna gek werd van verlangen, raakte ik haar klitje aan met mijn tongpunt. Ze hijgde en het veranderde in een kreun toen ik het tussen mijn lippen zoog. Samantha’s lichaam schokte toen het orgasme haar overviel en ik voelde haar nectar uit haar sijpelen op de huid van mijn kin. Ik bleef een paar minuten op haar clitoris zuigen en wreef er met het puntje van mijn tong tegenaan voordat ik mijn vinger tussen haar lippen en in haar gaatje liet glijden. “Oh fuck ja Papi, niet stoppen! Laat je kleine meid zich goed voelen. Yesss!” riep ze terwijl ik haar met mijn vinger friemelde. Samantha kwam al snel weer klaar en nadat ik een tweede vinger bij de eerste had gedaan, ging ze los.

Mijn vingers werden overspoeld door haar nattigheid toen het vrij vloeide. Geen moment stopten mijn mond of vingers met haar te bewerken tot haar orgasme afnam. Ik stond op terwijl ik mijn broek tot voorbij mijn knieën liet zakken en zonder te pauzeren bewoog ik me naar de plek waar mijn hoofd tegen haar ingang drukte. Ik wreef mijn eikel een paar keer langs haar groef en duwde toen diep in Samantha. “Ja Papi” riep ze uit terwijl haar benen zich om mijn middel klemden. Mijn stijve pik zonk naar de diepte van haar vaginale kanaal en het voelde als een paradijs. Ze klampte zich vast aan mijn schacht als een omhulsel of een luchtdichte handschoen terwijl mijn volledige lengte haar vulde. Eén hand rustte op het bed terwijl mijn andere haar wang streelde terwijl ik begon te bewegen. Herhaaldelijk trok mijn pik zich terug voordat ik weer diep in haar roze gleuf gleed. Binnen een paar minuten wist ik dat ik heel snel zou ontploffen. “Samantha ik kan niet veel meer hebben, ik kom bijna klaar”, hijgde ik terwijl ik haar kutje sneller beukte. “Doe het Papi, kom klaar in je kleine meid” antwoordde ze terwijl haar benen me in hun greep hielden. “Maak je geen zorgen ik ben aan de pil”

zei Samantha na het zien van mijn uitdrukking die me de zekerheid gaf om te ontspannen. Ik zonk tot het uiterste en mijn lichaam verstijfde toen ik voelde hoe mijn orgasme me overviel als een op hol geslagen trein. Mijn lul zwol in haar en ik spoot spoot na spoot van dik, wit sperma. Mijn lichaam zakte op haar zachte lichaam terwijl haar handen mijn kont stevig vasthielden. Toen er niets meer uit mij spoot, kon ik mijn hoofd bewegen zodat onze lippen elkaar konden ontmoeten. In het begin zoenden we langzaam, onze passie gedempt door ons recente orgasme, maar de vlam brandde nog steeds. Hoe langer we kusten hoe opgewondener we werden tot een koude windvlaag door het nog openstaande raam over ons heen raasde. Met een kreun verbrak ik de kus en wist overeind te komen waardoor mijn nog halfharde erectie uit Samantha’s roodgloeiende oven gleed. Snel rukte ik het schuifraam met een klap naar beneden en hinkte terug naar het bed. “Waarom trek je die laarzen en broek niet uit voor de tweede ronde?” zei Samantha terwijl ze rechtop op het bed ging zitten.

Dat had zeker zin, dus ik bukte en maakte mijn veters los. Het duurde maar een minuut voor ik mijn laarzen uittrok en uit mijn broek stapte, zodat ik alleen nog mijn onderbroek aanhad. Haar hand pakte mijn schacht, en Samantha leunde voorover en kuste de kop, glimmend van onze gecombineerde sappen. Daarna klopte ze op de matras naast haar en wenkte me om bij haar te komen liggen, wat ik dan ook snel deed. Toen ik eenmaal op mijn rug lag met een donzig kussen onder mijn hoofd ging Samantha aan het werk. Ze ging op haar knieën zitten zodat ze me weer in haar hete mond kon nemen. Terwijl ze haar hoofd op en neer bewoog langs mijn groeiende lengte, streelde haar hand mijn ballen om me verder te stimuleren. Zodra ik bijna volgroeid was nam Samantha plaats op mijn lichaam en leidde mijn hittezoekend projectiel naar haar gesmolten kern. Ze liet een luide kreun horen toen hij in haar gewillige diepten werd geduwd en pauzeerde toen voor ze verder ging. Na dertig seconden waarin haar kutje zich genoeg had uitgerekt om mijn pik volledig te omsluiten begon Samantha weer te bewegen.

Terwijl ze op haar volle lip beet hief ze haar bekken op tot alleen mijn hoofd nog in haar zat alvorens weer helemaal naar beneden te glijden en mijn dikke erectie volledig in te slikken. Haar warme handen drukten zich tegen mijn borst als steun, terwijl ze de snelheid van haar bewegingen opvoerde en me hard begon te berijden. Mijn handen vonden haar grote billen en ik kneep erin en hielp haar bewegingen te begeleiden. Ze maakte kleine kreunende geluidjes toen haar borst dicht bij mijn gezicht kwam terwijl ze bewoog. Ik klemde mijn mond eraan vast en zoog haar grote, stijve tepel in mijn mond. Tegelijkertijd begon ik met mijn heupen naar boven te stoten om haar dalende lichaam te ontmoeten. Ze bewees dat ze een vocale minnaar was, Samantha liet zich gaan terwijl ik dit deed. “Dat is het Papi, neuk je meisje. Het voelt zo goed, ja. Neuk me hard, schatje.” Ik had geen probleem om dat verzoek op te volgen, laat me je dat vertellen. Omdat ik al een keer klaargekomen was, wist ik dat ik het nog wel even kon uithouden. Ik voerde mijn snelheid op en met elke stoot trok ik aan haar lekkere kontje.

Samantha’s gezicht kreeg een blos toen ons ritme steeds sneller werd. Plotseling schreeuwde ze het uit en haar bovenlichaam zakte op mijn borst, haar krullende haren kietelden me terwijl ze op mijn huid vielen. Mijn heupen bleven omhoog gaan terwijl ze klaarkwam op mijn pik. “Hoe was dat, voelde het goed?” vroeg ik haar terwijl ik in en uit gleed. “Oh Papi je laat je kleine meid klaarkomen als een gek” fluisterde ze in mijn oor. “That’s what I wanted to hear” zei ik tegen Samantha terwijl ik ons plotseling omrolde zodat ik nu bovenop lag. Ik stelde me zo in dat ik gesteund werd door mijn armen en begon haar natte kutje hard te beffen. Met elke stoot botsten onze schaambeenderen tegen elkaar en stuurden schokgolven door onze lichamen. Hoewel ik van deze positie genoot, wilde ik het veranderen omdat ik naar haar dikke kont wilde kijken. Zonder waarschuwing gleed ik uit en rolde van het bed op mijn voeten.

Haar teleurgestelde uitdrukking verdween toen ik haar op haar dij sloeg en haar vertelde wat ik wilde. “Kom op Samantha, ga op je handen en knieën zitten met je dikke kont in de lucht en op de rand van het bed.” “Ja Papi” antwoordde ze gedwee terwijl ze de doggystyle positie Samantha, haar volle maan wenkte me naar voren. Ik gaf haar een tik op haar kont vlak voordat ik weer naar de diepte van haar roze lekkernij reed en terwijl ik dat deed, duwde Samantha me terug. “Dat is het, neuk me terug” eiste ik van haar. Ze had er geen moeite mee dat te doen en al snel bouwden we een snel tempo van neuken op, onze lichamen tegen elkaar klotsend bij elke beweging. Mijn handen reikten naar beneden en pakten haar dikke enkels vast om haar op haar plaats te houden terwijl ik mijn tempo bleef opvoeren. We zweetten nu allebei hevig en gromden van genot toen ik dat oude vertrouwde gevoel in mijn ballen voelde.

“Ja Samantha” riep ik uit “je hete poesje gaat me weer laten klaarkomen.” “Ja Papi ja, kom voor uw meisje” zij schreeuwde in antwoord en voor een moment voelde ik duizelig aangezien ik voor een tweede keer die dag in haar explodeerde. Nadat ik mijn uitgeputte leuter uit haar had getrokken, ging Samantha op haar trillende benen staan en kuste me opnieuw zachtjes. “Dank je Papi” zei ze met een traan in haar ogen “het is zo lang geleden voor mij en ik had dat echt nodig.” Nu de lust me niet meer dreef voelde ik me ongemakkelijk en wist niet wat ik moest zeggen. Samantha was niet alleen de eerste vrouw met wie ik vreemdging, ze was ook de eerste vrouw naast mijn vrouw met wie ik in meer dan twintig jaar naar bed was geweest. Ze leek gelukkig en zong zachtjes in zichzelf toen ze de kamer uitliep en na een minuutje terugkwam met een nat washandje. Ze knielde neer en waste mijn nu slappe lul teder. Toen haar zachte aanraking hem weer een beetje tot leven bracht, lachte Samantha, waarna ze hem een kusje op zijn kruin gaf voordat ze hem losliet.

Toen ze klaar was met wassen deed ze haar badjas weer aan, hoewel ze verzuimde hem dicht te doen. “Kleed je aan Papi, ik ga iets te eten voor je maken. Je moet wel honger hebben gekregen van al dat harde werken vandaag” zei Samantha tegen me met wat extra nadruk op het woord hard. Om eerlijk te zijn was ik nu uitgehongerd en ik kon wel wat voeding gebruiken, dus knikte ik naar haar. Samantha liep naar buiten terwijl ik me langzaam aankleedde. Toen ik beneden kwam kon ik het eten ruiken dat aan het koken was, dus liep ik naar de keuken waar Samantha me begroette met een verblindende glimlach. “Ga zitten” zei ze en wees op een stoel aan de keukentafel “het is zo klaar.” Meteen nadat ik was gaan zitten bracht ze me een bord met kip en rijst en zette het voor me neer. Nog een minuut later haalde ze een pan van het fornuis, schepte een berg bonen over mijn rijst en zette de pan terug.

Samantha ging naast me zitten terwijl ik at, nestelde zich tegen me aan en legde haar hand op mijn dij. Ik ontdekte dat ik pas de tweede man was met wie ze seks had gehad, haar man duidelijk de eerste. “Mijn ex verleidde me toen ik op de middelbare school zat, niet dat hij er veel moeite voor moest doen want ik was er klaar voor. Maar hij was een stuk ouder dan ik dus hij leerde me dingen. Misschien is dat waarom ik van oudere jongens hou zoals jij en niet van jongens, weet je. Maar mijn ex begon zo controlerend te worden, hij vertelde me hoe ik me mocht kleden en zo. Na de geboorte van mijn dochter werd het alleen maar erger, ik mocht niet eens meer uit na het werk om de verjaardag van een collega te vieren of iets dergelijks. Toen we uit elkaar gingen miste ik de seks, maar ik kan voor mezelf denken, ik ben geen kind meer.” Nadat ik dit gehoord had, werden de dingen over Samantha veel duidelijker voor mij.

Door de manier waarop haar huwelijk eindigde hoopte ik dat ze niet op zoek was naar iets serieus, zeker niet met mij. Dat ze zo sentimenteel was terwijl ze nog aan het nagenieten was van haar koppel was prima, maar ik hoopte dat het daarbij zou blijven. Toen ik klaar was met eten pakte ik mijn jas en handschoenen en Samantha liep met me mee naar de deur. We kusten weer en ze kneep in mijn kont toen ik de deur uitging. Eenmaal thuis sprong ik onder de douche om de geur van Samantha van mijn verzadigde lichaam te wassen en trok schone kleren aan. Ruim voordat mijn vrouw thuiskwam begon ik wat bier te drinken in de hoop dat beschonken zijn, al was het maar gedeeltelijk, me zou helpen om alles onder controle te houden. De volgende dag zou Selma naar haar zus gaan en omdat ik nooit zo goed met haar had kunnen opschieten, weigerde ik mee te gaan. Een paar minuten nadat ze weg was ging de deurbel en toen ik op weg was om op te nemen vroeg ik me af wat mijn vrouw vergeten was.

Als ik thuis was belde Selma steevast aan om het gedoe met het zoeken naar haar huissleutels te vermijden. De woorden die ik tegen haar wilde zeggen stierven op mijn lippen toen ik de deur opende en Samantha daar in de plaats stond. Zonder een woord te zeggen stapte ze naar binnen en sloot de deur achter zich. “Ik zag je vrouw wegrijden dus kwam ik naar je toe” zei Samantha terwijl ze op haar knieën zakte en mijn loungebroek naar beneden trok. Voordat ik een woord kon uitbrengen waren haar hete lippen al op me gaan zitten en zoog ze mijn hoofd tussen haar lippen. Ze leek in een roes en ik was in een mum van tijd keihard. Ze gaf alles wat ze had en mijn tenen kromden bijna van haar inspanningen. Net toen ik zonder waarschuwing in de buurt begon te komen trok ze haar robijnrode lippen van me af en stond op. Ze kuste me en gaf tegelijkertijd een laatste kneepje in mijn pik. “Als je dit wilt afmaken, kom dan naar mijn huis” zei ze en daarmee draaide ze zich om en vertrok, mij achterlatend met mijn harde, met speeksel bedekte erectie wapperend in de bries. Om eerlijk te zijn gaf ze me de kans om er nog eens over na te denken, terwijl ze ook haar best deed om mijn beslissing te beïnvloeden.

Binnen vijf minuten had de lust het gewonnen en stond ik aan haar voordeur. Toen Samantha opendeed had ze een triomfantelijke uitdrukking op haar mooie gezicht. Het was maar goed dat kleine Elizabeth nog bij haar vader op bezoek was, want we kwamen niet verder dan de huiskamer. We gingen als beesten tekeer daar op het kleed bij de boom terwijl de lichtjes aan en uit flikkerden. Daarna gleden we in een ritme waarin ik minstens een paar keer per week op haar wachtte in de buurt van de school waar ze ‘s morgens haar dochter afzette. We gingen dan als tieners tekeer op mijn achterbank voordat ik haar naar haar werk bracht en dan naar het mijne.

We gingen hiermee door tot half februari, toen haar scheiding definitief werd. Ongeveer een week later zaten we op de achterbank na de coïtus en Samantha leek erg stil en nerveus. “Papi, we moeten praten’, zei ze terwijl ze met haar vingers door haar lange haar woelde. “Oké, wat is er Baby Girl?” vroeg ik terwijl ik naar haar verwees met de naam waar ze van hield. “Ik weet niet zeker hoe, misschien omdat toen ik gescheiden was van mijn ex ik wat onvoorzichtig werd. Het gebeurde maar een paar keer, maar ik denk dat het genoeg was. Er is geen makkelijke manier om dit te zeggen, maar Papi ik ben zwanger.” Nadat ze dit had gezegd dook haar hoofd even naar beneden voordat ze opkeek en haar best deed om mijn ogen met de hare te ontmoeten. Om te zeggen dat ik geschokt was zou een understatement zijn, maar wat voelde ik nog meer? Er was zo’n mengelmoes van emoties die ik op dat moment voelde. Hoe dan ook, het was zeker dat het de spreekwoordelijke ventilator zou raken.